09-03-2024 Розваги 2008

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 09.03.2024

Новинки кіно 2024. Що можна побачити в інтернеті онлайн. 9 березня

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Коп на драйві: порятунок бабусі

Райан - звичайний коп, який мріє про посаду у секретній службі Франції. Але його навички поліцейського досить пересічні. А ось його бабуся – справжня знаменитість та учасниця мегапопулярного реаліті-шоу. Коли її викрадає мексиканський картель, Райану доводиться зібрати команду вірних друзів і вирушити на суперсекретне завдання: на них чекають пригоди у Франції, Абу-Дабі та Мексиці. Нагородою ж стане не лише бабусина подяка, але, можливо, й підвищення по службі.

Дочка болотного короля

10-річна Гелена жила з батьками у лісовому будиночку. Дівчинка обожнювала тата, а він вчив її розуміти природу, читати сліди і полювати, ось тільки мама була чимось незадоволена. Одного разу, коли батько ненадовго відлучився, і до їхнього житла виїхав турист, що заблукав на квадроциклі, мама раптово схопила доньку і використала цю можливість, щоб втекти. Так дівчинка дізналася, що її дорогоцінний тато — небезпечний злочинець на прізвисько Болотний Цар, який колись викрав жінку і відвіз її в ліс, де вона народила від нього дочку і всі ці роки жила в неволі.
Минуло 20 років. Гелена виросла і завела сім'ю, але що вона дочка сумнозвісного Болотного Царя, чоловікові не розповіла. Розкрити свій секрет і навіть більше застосувати отримані в дитинстві навички та знання жінці доводиться, коли її батько втікає з в'язниці.

Слабкі слої

Три подруги, які обожнюють вечірки, вирішують перемогти у конкурсі фільмів про гірські лижі.

Погані дівчата / Круті дівчата / Зіпсовані дівчиська

Кейді провела все життя в Кенії з мамою-зоологом і на домашньому навчанні, тому коли вона опиняється у звичайній американській старшій школі, їй все здається новим і дивним. Раптом її запрошує до своєї компанії найпопулярніша дівчина школи Реджіна Джордж, а нові приятелі Дженіс і Деміан підбурюють погодитися, щоб шпигувати за місцевою королевою та її подругами. Але коли Кейді закохується в колишнього хлопця Реджини, колишні подруги стають злісними суперницями.

T.I.M.

Абі - геніальна розробниця андроїдів - створює революційну модель, в якій штучний інтелект синхронізований з усіма гаджетами людини і здатний миттєво прорахувати всі його бажання. Вона забирає експериментальний зразок у свій будинок. Несподівано андроїд дізнається, що чоловік Абі зраджує їй і вирішує сам стати для неї ідеальним партнером, адже він абсолютно впевнений у своїй перевазі.

Щасливчик Луї

Поліцейський у відставці об'єднується з чотирма колишніми в'язнями та студенткою, щоб розкрити пограбування банку п'ятдесятирічної давності.

Справа Міранди 

Молода жінка зазнала жорстокого нападу. Як з'ясувалося, це — лише одна з ланок у ланцюжку нерозкритих злочинів, скоєних серійним убивцею. Чи винен один із підозрюваних чи все, що відбувається, — це частина чиєїсь хитромудрої гри?

Арґайл

Еллі Конвей, замкнута письменниця шпигунських романів, яка рідко залишає свій будинок, втягується в реальний світ шпигунства, коли сюжети її книг виявляються надто близькими до діяльності зловісного підпільного синдикату.


Читати також