25-02-2024 Розваги 2116

Новини кіно за тиждень. 25 лютого 2024

Новини кіно за тиждень. 25 лютого 2024

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Фільм за аніме "Наруто" зніме режисер "Шан-Чі"

Наруто

Lionsgate оголосила, що ігровий фільм за аніме та манги «Наруто» зніме режисер кінокоміксу Marvel «Шан-Чі та легенда Десяти кілець» Дестін Деніел Креттон. Робота над проектом уже розпочалася.
Ігрову адаптацію «Наруто» розробляють із кінця 2015 року. Тепер нарешті почалася активна стадія роботи, оскільки фільму знайшли режисера. Як пише The Hollywood Reporter, Дестін Деніел Креттон також буде сценаристом та продюсером картини. Його участь у виробництві схвалив сам автор манги «Наруто» та сіквела «Боруто» Масасі Кісімото.

Білл Скашгорд бере участь у іграх на виживання у трейлері фільму «Пацан проти всіх»

Вийшов перший трейлер комедійного бойовика «Пацан проти всіх» про голодні ігри у світі постапокаліпсису. Головну роль виконав Білл Скашгорд (дилогія "Воно", "Джон Вік 4").
Хлопець на ім'я Бой (Скашгорд) – так, його звуть Пацан (з англійського Boy) – у дитинстві втратив сім'ю. У загибелі його рідних винна шалена Хільда Ван Дер Кой (Фамке Янссен, «Люди Ікс») – матріарх впливової корумпованої династії. Бой залишився сиротою, до того ж у день трагедії він оглух. Тому згодом він вигадав собі внутрішній голос (озвучив Х. Джон Бенжамін, «Парки та зони відпочинку»), натхненний персонажем відеоігри.

Бой вирішує помститися Хільді. Він проходить суворі тренування, його наставником стає таємничий шаман (Яян Руг'ян, Зоряні війни: Пробудження Сили). Через роки хлопець вирушає на полювання за Хільдою та її поплічниками. Щоб дістатися негідниці, йому доводиться взяти участь у кривавій грі на виживання. Тим часом Бой вступає в опір і раз у раз сперечається з примарою своєї зухвалої сестри. Нічого незвичайного.

Серіал за «Гаррі Поттером» вийде 2026 року

Гаррі Поттер

Генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав оголосив, що серіал за книгами фентезі-циклу "Гаррі Поттер" Джоан Роулінг вийде на HBO Max у 2026 році.
Як пише Variety, Заслав розповів про нового «Гаррі Поттера» у п'ятницю, 23 лютого, під час обговорення фінансових питань компанії. Заслав нагадав, що останній фільм серії «Гаррі Поттер та Дари Смерті: Частина II» вийшов у 2011 році – 13 років тому. Тому глава Warner Bros. та його колеги не «бентежаться» через своє бажання повернути франшизу.

Заслав додав, що кілька тижнів тому він був у Лондоні, де обговорював деталі серіалу з генеральним директором з контенту HBO та Max Кейсі Блойсом, головою Warner Bros. Television Ченнінг Данджі і Джоан Роулінг. Письменниця виступає продюсером проекту:

«Всі сторони просто у захваті від відродження франшизи. Ми чудово поговорили, і ми були дуже схвильовані тим, що на нас чекає попереду. Нам не терпиться поділитися новими історіями від Max з шанувальниками по всьому світу, вони триватимуть десятиліття».
Акторський склад поки що не оголошений. Зірки оригінальних фільмів не збираються зніматись у серіалі – навіть в інших ролях. Деніел Редкліфф – грав Гаррі Поттера у фільмах – вважає, що його поява в проекті була б чимось дивним.

Як очікується, у серіалі "Гаррі Поттер" буде сім сезонів.

У першому трейлері фільму «Бордерлендс» Кейт Бланшетт розносить бандитів та прибульців

Вийшов перший трейлер фантастичного бойовика «Бордерлендс»  із Кейт Бланшетт у головній ролі. У видовищному ролику Бланшетт розносить озброєних до зубів бандитів та прибульців – у її арсеналі потужні гармати та навіть вогнемет.
Ліліт (Кейт Бланшетт) – зухвала мисливиця за головами із загадковим минулим. За сюжетом вона неохоче повертається на рідну планету Пандору, надто хаотичне містечко. Там Ліліт потрібно виконати важливу місію – знайти зниклу дочку наймогутнішого негідника у всесвіті Атласу (Едгар Рамірес). Тим часом Ліліт має намір дістатися скарбу, який захований у секретному сховищі.

Зазвичай Ліліт діє поодинці. Проте цього разу вона збирає загін. Ліліт об'єднується з дивакуватою вченою Танніс (Джеймі Лі Кертіс), досвідченим найманцем Роландом (Кевін Гарт), божевільним підривником Крихіткою Тіною (Аріана Грінблатт) та мудрим роботом Залізякою (озвучив Джек Блек).

Різношерста команда невдах вирушає у велику подорож. Разом вони проходять суворі випробування і зрештою стають найкращими друзями. Як вказали в синопсисі, від цих безумців залежить доля всього всесвіту.

Фільм заснований на іграх серії Borderlands - це одна з ігрових франшиз, що найбільше продається в історії. Фільм розробляли з 2015 року. Активна робота розпочалася 2020-го. Зйомки відбувалися в Угорщині з квітня до червня 2021 року. Режисером та сценаристом виступає Елай Рот.

Світова прем'єра "Бордерлендса" відбудеться 9 серпня.

Том Круз зіграє у новому фільмі Алехандро Іньярріту

Том Круз Алехандро Іньярріту

Том Круз повернеться до драматичного кіно: актор виконає головну роль у безіменному фільмі оскароносного режисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту. Картину продюсують студії Warner Bros. та Legendary. Сюжет тримається у секреті. Іньярріту написав сценарій разом із співавторами «Бердмена» Олександром Дінеларісом та Ніколасом Джакабоне.

Круз нещодавно уклав угоду з Ворнерами на виробництво нових фільмів.  За даними Variety, основним пріоритетом для актора стала участь у «серйозніших» проектах. Останній фільм Іньярріту, напів-автобіографічна драма «Бардо» вийшла в 2022 році і була неоднозначно прийнята критиками.

Серіал "Джентльмени" отримав новий трейлер

Netflix опублікував повноцінний трейлер шоу "Джентльмени" Гая Річі. Прем'єра на стримінгу відбудеться 7 березня.

За сюжетом, аристократ Едді (Тео Джеймс) успадковує від батька великий маєток. Пізніше він виявляє, що будинок є великою локацією вирощування марихуани.

Ролі у серіалі також виконали Кая Скоделаріо, Джанкарло Еспозіто, Вінні Джонс, Джоелі Річардсон, Пітер Серафінович та ін. Річі виступив автором телеадаптації, а також зрежисував дві серії. Прем'єра відбудеться у березні.

В оригінальних «Джентльменах» знімалися Меттью Мак-Конагей, Чарлі Ганнем та Колін Фаррелл.

Вийшов трейлер драми «Татусь» з Шоном Пенном та Дакотою Джонсон

Sony Pictures Classics презентувала дебютний тизер-трейлер фільму Татусь. У ньому знімалися лауреат "Оскара" Шон Пенн та Дакота Джонсон. За сюжетом, молода жінка прилітає до Нью-Йорка, сідає біля таксі та знайомиться з балакучим водієм Кларком. Розмова поступово змінює життя обох героїв. Картину поставила дебютантка Крісті Голл («Мене це не влаштовує!»). Світова прем'єра відбулася на кінофестивалі у Телльюрайді, де стрічка здобула високі оцінки критиків.


Читати також