31-03-2024 Розваги 534

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 31.03.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 31.03.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Найкращий вид / Finestkind

Том і Чарлі, що виросли порізно, належать до різних світів. Але це рокове літо знову зводить вже дорослих братів, і вони разом працюють на рибальському судні. Одного разу обставини змушують їх піти на угоду із кримінальною бандою з Бостона. В епіцентрі небезпечної ситуації виявляється молода жінка Мейбел. Розвиток подій вимагає від героїв складних рішень, і узи між братами, друзями та коханими зазнають серйозної перевірки на міцність.

Венсан має померти / Vincent doit mourir / Vincent Must Die

Якось колеги нападають на дизайнера Венсана — б'ють його по обличчю ноутбуком та ручкою протикають зап'ястя. Чоловіку дають відпустку, і він їде за місто до батьків. На заправці Венсан знайомиться з безпритульним, і той розповідає, що таких як Венсан людей звуть сателітами: вони лише поглядом провокують інших на насильство і тому живуть ізольовано від суспільства.

Залізний кіготь / The Iron Claw

Їхнє життя — виснажливі тренування перед майбутньою битвою. Щоразу, виходячи на арену, вони ризикують залишитися тут назавжди. Натовп вітає могутніх юнаків, готових розважати їх заради швидкоплинної слави. Але вони не гладіатори в Стародавньому Римі. А діти колись знаменитого бійця, котрий тепер повністю сконцентрований на кар'єрі своїх чотирьох синів. Рано чи пізно вони стануть великими чемпіонами, іншого шляху вони не мають.

Всі ми незнайомці / All of Us Strangers

Немолодий сценарист Адам живе у Лондоні у новому висотному будинку, куди ще не заселилася решта мешканців. Єдиний його сусід — хлопець Гаррі, який прагне спілкування. Якось Адам вирушає до передмістя, де він провів дитинство, і зустрічає там своїх молодих батьків, які загинули в автокатастрофі понад 30 років тому.

Сплячі собаки / Sleeping Dogs

Після лікування провалів у пам'яті колишній детектив із розслідування вбивств переглядає справу десятирічної давності, пов'язану з жорстоким убивством професора коледжу.

Три мушкетери: Міледі / Les trois mousquetaires: Milady 

На очах Д'Артаньяна викрадають його улюблену Констанцію. Поки вірні друзі, три королівських мушкетери Атос, Портос і Араміс, борються на полі бою, Д'Артаньян змушений об'єднати зусилля з таємничої Міледі, щоб врятувати свою кохану. Але страшні таємниці минулого можуть зруйнувати як нові союзи, так і стару дружбу.

Фло / Flo

Байопік, заснований на дивовижній життєвій історії Флоранс Арто, легендарної яхтсменки, якій дали прізвисько "маленька наречена Атлантики". Фільм розповідає про її неймовірну подорож, під час якої вона змогла відстояти свою свободу та здійснити свою мрію, незважаючи на всі перешкоди, з якими їй довелося зіткнутися.

Боже мій / Santocielo

Бог, який дуже втомився від людей, вирішує наслати на них останній потоп, але рада ангелів голосує за те, щоб дати людям останній шанс і відправити до них месію. Провести непорочне зачаття посилають недолугого ангела на ім'я Арістид, проте той не справляється і випадково поміщає Сина божого в утробу чоловіка.

Hors-saison / Out of Season

Відомий актор Матьє та вчителька музики Аліс колись були закохані. Тепер йому за п'ятдесят, їй за сорок, їхні стосунки залишилися в минулому і кожен давно живе своїм життям.
Однак, доля знову зводить їх: пара опиняється на одному курорті в мертвий сезон, де просто ідеальні умови для відновлення роману. Але чи зможуть почуття прорватися через цілий потік старих проблем і розбіжностей?


Читати також