Великий концерт «РеГЕНерація»: українська музика, що надихає

Великий концерт «РеГЕНерація»: українська музика, що надихає

25 квітня о 19:00 у Pochayna Event Hall пройде Великий концерт «РеГЕНерація» за участі відомих українських музикантів - скрипаля Ігоря Чернявського та піаніста й органіста Станіслава Калініна. Ведуча концерту - Юлія Ніколаєвська. У програмі - твори українських композиторів Лисенка, Брезовського, Скорика, Борткевича, Сильвестрова, Колодуба, Малого  та багато ін. - це можливість відчути єднання з українською музичною культурою, вирушити в захопливу подорож крізь час та емоції, де кожен акорд – це крок до відкриття нових горизонтів.

Ігор Чернявський. Мирослав Скорик Мелодія

Особливий формат концерту поєднує музику та слово і має емоційно та інтелектуально надихнути слухачів у ці важкі часи.

Ідея концерту полягає в тому, щоб, через спеціально відібрані твори української інструментальної музики різних історичних епох, відчути коріння нашої ментальності, принципи бойового духу, впертість та здатність рухатися вперед, а також відроджуватися і мобілізувати всі духовні сили у часи випробувань.

Концепція цієї програми виражена у назві та має кілька сенсів: наша "ГЕНетика" зберігає дух свободи, ми – "ГЕНЕРАЦІЯ", що дивиться у майбутнє. Тому саме наше прагнення Перемоги й надає можливість постійно відновлюватись, не дивлячись на великі історичні виклики.

Неперевершену музичну програму виконує харківський дует у складі Ігоря Чернявського та Станіслава Калініна.

Ігор Чернявський – Лауреат міжнародних конкурсів, соліст Харківської філармонії, досвідчений скрипаль, у чийому доробку – близько 100 програм світової скрипкової музики. Працює у складі журі різноманітних конкурсів та проводить майстеркласи, активно концертує.

Ігор Чернявський:Сьогодні я відкриваю для себе величезну кількість творів українських композиторів, що раніше «ховалися» за російською культурою, яку так просували. Сьогодні у мене немає жодного бажання грати те, що я грав упродовж багатьох років. Однак у цьому є великий плюс – я знайомлюсь із шедевральними творами, написаними українськими авторами, і розумію, як багато всього було від нас заховано. Нам багато чого потрібно буде відкрити і для себе, і для світу”.

Станіслав Калінін – піаніст та органіст Харківської філармонії, постійний учасник концертів, фестивалів, тематичних майстер-класів.

У форматі дуету музиканти виступають з 2000-го року. За цей час записано спільні диски «У струнах і органі» та «Сонати і партити» Й. Баха.

Історичний екскурс та слово в концерті - Юлія Ніколаєвська, докторка мистецтвознавства, професорка Харківського національного університету мистецтв імені І.П.Котляревського, запрошена професорка європейських музичних академій, авторка та організаторка просвітницьких проєктів, концертів підтримки, арттерапевтичних заходів для родин переселенців.

Чому  варто відвідати цей концерт і що на вас чекає:

  • Унікальна програма виконання українських творів у виконанні визнаних віртуозів.
  • Поєднання музики та слова, що вплине на ваш емоційний інтелект.
  • Ефектне візуальне рішення концерту
  • Тепла атмосфера події з напоями від Pochayna Event Catering в лаунж-зоні.

Зустріч з музикою, як зустріч зі своєю душею. А якщо це відбувається у колі людей, які вміють відчувати кожну ноту, кожен “подих” інструмента, кожен відтінок композиції, – зустріч стає святом.

Якщо ви бажаєте відволіктися від тяжких думок, подарувати своєму тілу і розуму хвилини насолоди і спокою, запрошуємо на музичний вечір зі скрипалем Ігорем Чернявським. Відчуйте глибоке з'єднання з нашою культурою та історією через музику!

 Коли: 25 квітня о 19:00

Де: Pochayna Event Hall зала Лаунж, 3й поверх(Київ, просп. Степана Бандери 23, 3 поверх).

Вартість квитків 400 грн, кількість місць обмежена!

Контактна інформація: +380973542183 Павло

Електронна пошта: osvitadyvosvitu@gmail.com


Читати також