Гурт «Металеві квіти» випустили дебютну пісню «Лист додому»

Гурт «Металеві квіти» випустили дебютну пісню «Лист додому»

26 квітня військовий гурт «Металеві квіти» презентує свій дебютний сингл «Лист додому», написаний на передовій. Лист додому - пронизує з перших слів: ти в мирному місті, а я на війні… Ці слова не про біль чи сум, вони про надію обійняти рідних.

Зі слів соліста гурту Руслана: «Лист додому - це пісня про найсвітліші моменти, що я відчув у найтемніші часи для нашої країни. Перебуваючи під постійним обстрілом на позиціях, все що дає сил та віри - мрія повернутися додому та обійняти близьких людей. З цими думками були написані ці рядки і коли з неба сипались снаряди питання: То є Бог чи ні? – звучало в моїй голові.

Сьогодні, перебуваючи на післяопераційному лікуванні, згадую як я переймався при першому записі через свої особливості слуху та мови, справа у тому що маю їх від народження і звичайно не раз відчував на собі булінг, тому переживав, але завдяки своїй команді, яка мене підтримала і пояснила, що це пікантно і щиро мені вдалося розслабитися, і все вийшло. Страх не минув звичайно, але я над цим працюю».

Кліп на пісню Лист додому знімали на передовій. Відзняті кадри також увійдуть до документального фільму про війну.

Від 24 лютого Роман та Руслан, уродженці невеличкого села Київської області Кухарі, добровільно стали на захист країни. Руслан у складі 112 бригади, на посаді кулеметник, а пізніше 81-ї та 63-ї бригади пройшов найгарячіші донецькі напрямки. Руслан мав поранення тай проблеми зі слухом, що через постійні обстріли почали посилюватись, та не зламали його дух і не дали відступити від цілі перемогти. Роман тим часом рятував життя наших воїнів під Бахмутом.

Металеві Квіти підготували альбом із 5 пісень, які готують до випуску найближчим часом. Наступний сингл заплановано на червень.


Читати також