Рок-гурт MAZEPA презентує нову композицію «Plane Mode»

Рок-гурт MAZEPA презентує нову композицію «Plane Mode»

Український рок-бенд MAZEPA презентує новий життєвий трек Plane Mode. Сповнені іронією та життєвим досвідом, музиканти вирішили історію кожного користувача смартфона втілити у пісні. 

За словами фронтмена гурту Андрія Мазепи, попри веселе звучання, текст закликає слухача ставитися більш екологічно до кола свого спілкування. Або ж просто говорячи: не брати трубку від тих, на кого немає бажає витрачати свою енергію.

“Коли музиканти працюють на студії, то такі критерії як тиша та спокій є дуже важливими. Тому часто у цей період я використовую режим Plane Mode, або як ми всі звикли казати режим літачка. І в одну з музичних сесій мені прийшов у голову одразу приспів для цієї пісні. Ми з музикантами спочатку сміялися з цих рядків. Проте згодом у процесі джемів до нас почала приходити і музика. Ось так і народилася жартівлива, і водночас  реалістична пісня про те, як герой свідомо не хоче брати слухавку від якоїсь людини, оскільки не бажає з нею спілкуватися”, - зазначив фронтмен гурту Андрій Мазепа. 

Plane Mode стане першою ластівкою майбутнього лонгплею, який слухачі почують вже наприкінці травня. Платівка під назвою «Кожен сам собі рішає» міститиме 11 пісень. Серед них будуть нові композиції та студійні версії вже популярних треків, які стали відомими завдяки фестивальним виступам MAZEPA.

Наш альбом містить пісні у живій, іронічно-філософській, інколи романтичній манері виконання, що притаманна музиці гурту MAZEPA. Пісні присвяченні життю такому, як воно є. Мрійливому, цікавому, але інколи лінивому та якомусь недосяжному”, - підкреслив фронтмен MAZEPA.





Читати також