Українки Bloom Twins презентують новий сингл Petty

Українки Bloom Twins презентують новий сингл Petty

Після трьох гучних торішніх синглів Drunk & Loud, Beats Not Bombs та Pretty In Pink дует Bloom Twins — близнючки Анна та Соня Купрієнко, які народилися в Україні й наразі живуть у Лондоні, — презентують свій перший у 2024 році сингл Petty.

Petty — це зухвалий трек, що є своєрідним поп-гімном відновлення після розставання.

«Немає нічого поганого в тому, щоб бути дріб’язковим, особливо коли йдеться про ваших колишніх. Коли хтось руйнує вашу довіру та ставиться до вас зневажливо, сміливо відповідайте їм тим самим. Бути розважливим звучить добре на папері, але відповідати дріб’язковістю на дріб’язковість — вважаємо, це справедливо», — коментують головний меседж треку близнючки Bloom Twins.

Своїми синглами Bloom Twins намагаються доносити важливі думки та голосно звучати в індустріях музики та моди. Трек Petty не виняток: як і в попередніх релізах, Bloom Twins використовують свій талант для висвітлення нагальних соціальних проблем, інтегруючи глибокі сенси у свої тексти, чим надихають шанувальників у всьому світі об’єднуватися та змінювати ситуацію за допомогою стійкості та сили музики.

Разом із новим синглом Bloom Twins також анонсують свій сольний концерт у Лондоні, який відбудеться 14 вересня в Lower Third.

«Для нас це дуже хвилюючий момент, оскільки це буде перший сольний концерт Bloom Twins за досить тривалий час і в нових реаліях життя для українців. Те, що ми вже понад 10 років мешкаємо у Великій Британії, не змінює того, що в наших жилах тече українська кров. Саме тому ми плануємо й надалі доносити світу потрібні для України меседжі, щоб люди не забували про війну в Україні й те, чому та через кого вона розпочалася. Концерт в Лондоні не буде винятком, адже кожен українець, який мешкає за кордоном через різні причини, й більшість українських артистів, що виступають у різних куточках світу, мають можливість доносити іноземцям правду про те, що відбувається в нашій країні», — розповідають Аня та Соня Купрієнко.

Нагадаємо, що в березні Bloom Twins презентували ремікс на нашумілий трек Drunk & Loud, який став музичним рупором для тих, хто готовий протистояти та боротися, демонструючи силу, стійкість та відвагу, а також тих, хто приймає бій зі злом, відстоюючи свою свободу. Ремікс був створений в колаборації з Dante Rose. Саме з ним дівчата у 2023 році презентували ремікс на спільний з Benny Benassi хіт DayDream.


Читати також