Співачка Olena Usenko презентує свій дебютний альбом «7 кроків»

Співачка Olena Usenko презентує свій дебютний альбом «7 кроків»

Молода співачка та зірка JESC 2021 Olena Usenko презентує свій дебютний альбом “7 кроків”. До поп-рок платівки увійшло 7 пісень, які на даний момент є віддзеркаленням внутрішнього стану та творчого шляху артистки.

“Ми довго думали над назвою альбому, адже хотіли дуже влучно і лаконічно описати наш задум. А потім зрозуміли, що усе геніальне - просто. 7 пісень, 7 історій, 7 етапів - «7 кроків»”, - розповідає співачка.

Альбом об'єднав у собі найкращі елементи поп- та рок-музики: хітовість мелодій та виразний вокал, а також енергійність та більш складні замислуваті аранжування. У звучанні альбому є елементи епох 90-х та 2000-х, електронний саунд та ще багато чого цікавого. Автором багатьох треків є молодий музикант JASE51.

“Я не лише артист та виконавець своїх пісень. Я ще й слухач і меломан. Я слухаю різножанрову музику , від класики до року. І, звісно, деякі артисти мене надихають на створення музики. Але окрім цього, мене надихають і певні історії, які трапляються у моєму житті, житті моїх друзів та знайомих.

Здебільшого у цьому альбомі ми спиралися на «ретро» саунд, адже я з тих артистів, хто буде його відроджувати!”, - ділиться Olena Usenko.

“7 кроків” - це не лише розповідь про особисте життя співачки, а й універсальна історія про етапи людських стосунків, з якими ми всі знайомі. Від легкої закоханості до ненависті, від радості до байдужості - у цьому альбомі ви знайдете справжні емоції та переживання.

Найчуттєвіша композиція з альбому - це пісня “Пробач”.

“Сама назва «Пробач» є саркастичною, адже трек про те самовідчуття, коли вибачатись вже не потрібно. Пісня дуже легка за звучанням, але неймовірно прониклива за змістом. Я сподіваюсь, що ця історія стане почутою та зрозумілою”, - говорить співачка.

Нагадаємо, що трек з альбому “Допоможи” вийшов як сингл і разом з ним артистка презентувала відеокліп.


Читати також