20.06.2024
Здоров'я та краса
eye 105

Відновлення шкіри: який крем додати в догляд за обличчям

Відновлення шкіри: який крем додати в догляд за обличчям

Забруднене повітря, стрес, агресивний догляд, занадто лужна вода, ультрафіолет — усе це впливає на стан шкіри. Неправильний догляд може пошкодити захисний бар’єр, а це додає чутливості шкірі. Вона частіше червоніє, пересихає, стає уразливою до алергічних реакцій. Аби позбутися цього, додайте до догляду регенеруючий крем для обличчя кераміди, комплекс пребіотиків і пробіотиків.

Особливості крему SuperBiotic Plant-Based Ceramide

Бренд INSTYTUTUM пропонує крем SuperBiotic Plant-Based Ceramide для відновлення шкіри. За статистикою, 9 із 10 користувачів погодилися, що вже за тиждень використання шкіра стає більш гладкою й еластичною.

Що робить цей крем:

  • відновлює захисний бар’єр шкіри та зміцнює його;
  • підтримує баланс мікробіому;
  • призводить до покращеного синтезу колагену;
  • надає антиоксидантний ефект;
  • зменшує почервоніння й загалом заспокоює шкіру;
  • надає здорового сяйва;
  • насичує шкіру вологою та утримує її.

Головна задача регенерувального крему — створити здоровий захисний бар’єр. Саме він стає основою для молодості й краси шкіри.

Компоненти у формулі крему

Крем SuperBiotic містить кераміди, комплекс пребіотиків і пробіотиків. Основні його елементи та їхні функції:

  1. Тривідсотковий комплекс з пребіотиками й пробіотиками відновлює баланс, не дає розвиватися глікації та надає природне сяйво.
  2. Екстракт гриба альбатреллуса надає заспокійливу дію та знімає почервоніння, особливо — у комбінації з олією енотери дворічною та провітаміном B5.
  3. Адаптогени черімоя та роза дамаська — антиоксиданти, що борються з негативними наслідками дії вільних радикалів.

Формула крему є унікальною. А вміст керамідів, омега-жирних кислот, сквалану й поліглутамінової кислоти робить шкіру еластичною та зволоженою.

Доглянута шкіра — це те, що підійме вам настрій і додасть упевненості в собі. Тож додайте до своєї б’юті-рутини відновлювальний крем. Він покращить стан шкіри й захистить її від негативного впливу зовнішнього середовища.

Читати також


up