Обладнання для людей з обмеженою рухливістю

Обладнання для людей з обмеженою рухливістю

Відновлення рухливості та самостійності є основною метою реабілітації. В асортименті інтернет-магазину ФорМед є пристрої, які значно полегшують життя як хворих людей, так і тих, хто за ними доглядає, адже дозволяють безпечно та без зусиль пересувати та підіймати пацієнта. Мова йде про інвалідні коляски, вертикалізатори та підйомники.

Інвалідні візки

Інвалідні візки є основним засобом пересування для людей з обмеженими фізичними можливостями. Вони також використовуються людьми похилого віку та тими, хто відновлюється після операції чи травми та потребує допомоги в пересуванні. Візки для інвалідів доступні в різних типах і моделях, залежно від потреб конкретного користувача. Вибір залежить від кількох факторів:

  • ступеню та виду інвалідності,
  • стилю життя та активності,
  • місця використання,
  • розміру й ваги,
  • фінансових можливостей.

Перед покупкою візка варто проконсультуватися з лікарем або фізіотерапевтом, який допоможе оцінити стан здоров'я та потреби користувача. Також варто порівняти пропозиції від різних виробників, щоб знайти найкраще співвідношення ціни та якості.

Широке застосування вертикалізаторів

Вертикалізатори дуже допомагають у догляді за людьми, які не можуть самостійно пересуватися. Вони широко використовуються для повсякденної реабілітації, в тому числі в лікарнях. Вертикалізація завжди виконується поетапно та адаптується до індивідуальних можливостей людини з обмеженою рухливістю. Завдяки вертикалізаторам можна почати реабілітацію раніше, не турбуючись про травми через перевантаження, навіть через кілька днів після процедури чи операції. Пацієнт, повернутий у вертикальне положення, більш мотивований продовжувати виконувати вправи.

Крім лікарень, вертикалізатори дуже популярні в реабілітаційних центрах, будинках для людей похилого віку, хоспісах та санаторіях. Завдяки використанню цього апарату в домашньому догляді пацієнт охоче долає перешкоди та обмеження, які зустрічаються на його шляху, і швидше одужує.

Обладнання для дітей з обмеженими можливостями

Життя дитини з обмеженими можливостями та її батьків – це низка випробувань і жертв, але з використанням відповідного медичного обладнання набагато легше справлятися з повсякденною діяльністю по догляду та забезпечити дитині найкращі умови для розвитку, лікування та реабілітація. До такого обладнання відносяться:

Все це, а також інше ортопедичне та реабілітаційне обладнання для дітей-інвалідів можна придбати в інтернет-магазині ФорМед.


Читати також