Як купувати найкращий одяг для свого малюка

Як купувати найкращий одяг для свого малюка

Молоді батьки стикаються з цілою низкою викликів та багато чому навчаються з нуля. Ще до народження дитини вони повинні засвоїти масу інформації не лише про перебіг вагітності та пологів, а й про коляски, автокрісла та дитячий одяг. Коли мова заходить про дитячий гардероб, виникає багато сумнівів – який розмір купити, якому фасону та виду застібок віддати перевагу, яким має бути склад тканини? Спробуємо відповісти на ці питання, щоб вам було простіше купувати Дитячий одяг carter's.

Який розмір обрати?

Дитячий одяг доступний у розмірах 44-74. Збираючи гардероб малюка, починайте з розміру 56 (у невеликих кількостях) і 62 (у більших кількостях). Діти ростуть дуже швидко, тому бажано купувати одяг трохи більшого розміру, щоб він прослужив довше. Пам’ятайте, що речі мають бути достатньо вільними, щоб ваша дитина могла вільно рухатися та дихати.

Приблизна таблиця розмірів дитячого одягу:

  • 44-52 – зазвичай для недоношених дітей,
  • 56 – до першого місяця життя,
  • 62 – від 1 до 3 місяців,
  • 68 – від 3 до 6 місяців,
  • 74 – від 6 до 12 місяців,
  • 80 – від 12 до 18 місяців,
  • 86 – від 18 до 24 місяців,
  • 92 – від 2 до 3 років.

Одяг для найменших – дитячі боді

Розглянемо боді для малюків: які бувають, переваги та поради щодо вибору. Це один з найважливіших предметів одягу для немовлят, який забезпечує дитині комфорт і свободу рухів. Боді зазвичай має застібку на плечах і на промежині, що полегшує його одягання та знімання. Існують також боді-конверти (рекомендовані для новонароджених), і боді зі складками на плечах, які не мають додаткових застібок, що дозволяє швидко і легко одягати малюка.

Боді бувають з короткими рукавами, з довгими рукавами або без рукавів. Це дозволяє підібрати модель в залежності від пори року та уподобань батьків. Боді з довгим рукавом ідеально підходять для холодних днів або вечірніх прогулянок. Вони захищають руки й кисті дитини від холоду. Боді з короткими рукавами підійдуть у теплі дні, а також як білизна під комбінезон чи повзунки.

Підбір матеріалів та правила догляду за дитячим одягом

Уникайте синтетичних матеріалів, які можуть викликати подразнення шкіри. Найкращий вибір – натуральні тканини, такі як бавовна, бамбукова віскоза, мериносова шерсть. Вони відрізняються м'якістю, повітропроникністю та гіпоалергенністю. Рекомендуємо купувати менше одягу, але якіснішого, ніж велику кількість неякісних речей, яких вистачить лише на один-два рази. Ти паче, що регулярні знижки на дитячий одяг Carter's дозволяють купувати стильні дитячі речи, не переплачуючи.

Перш ніж придбати дитячий одяг, ознайомтеся з інструкціями щодо догляду та прання на етикетках. Переконайтеся, що речі легко чистити та прати. Вибирайте матеріали, які не втрачають колір й форму після прання. Також перевірте, чи можна прати одяг при низькій температурі, щоб не пошкодити тканину.


Читати також