Прем'єра! Співачка SOFO презентує авторську пісню «ТІЛЬКИ МІЙ»

Прем'єра! Співачка SOFO презентує авторську пісню «ТІЛЬКИ МІЙ»

Найсильніше почуття в світі — це кохання, що має силу змінювати життя та надихати, творити нову історію. Співачка SOFO презентує авторську пісню «ТІЛЬКИ МІЙ », яку присвятила своєму коханому й усім закоханим парам.

SOFO розповіла, що завдяки коханому вона почала писати пісні. Хоча раніше навіть не думала, що вміє. З дитинства вона грала на фортепіано, займалась співом, але ніколи не писала пісні.

«Талант композиторки відкрив в мені чоловік, що змінив моє життя раз і назавжди мій коханий. Своєю любов’ю, ставленням до мене та висотою почуттів він мене надихнув, врятував від безодні в душі, я народилася вдруге! Сила його кохання наповнила мене та відкрила новий талант. Світ автора й композитора багатогранний: образи, кольори, звуки… я наче поринула в інший вимір, вимір музики та поезії, де я літаю і творю!», — поділилась авторка та співачка SOFO.

В житті багатьох людей бувають складні етапи, коли втрачаєш все, чим жив і до чого прямував довгий час. Дехто через це падає в прірву депресії. SOFO зізналась, що вона пережила моральний злам через зради друзів, колег, близьких людей, втрату творчих проектів за минулі роки… Вона здалася та почувалась самотньою, артистці здавалося, що всі забули про її існування. Й на цілий рік вона «зникла» для усіх: співачка втекла до мами в Кривий Ріг, в маленьку кімнату дитинства, щоб сховатися від світу та лікувати душу.

І… закохалася. Саме завдяки силі справжнього кохання, повернулося бажання жити й писати нові пісні, з’явився творчий псевдонім SOFO – сильної та щирої жінки! Співачка повернулась на сцену новою людиною.  

«Кожна моя пісня відображення моєї історії та досвіду, яким я ділюся зі слухачем... Я хочу, щоб мої історії-пісні допомогли слухачам. А людині, яка подарувала мені Цілий Світ , вперше публічно я хочу сказати: «Дякую, коханий за мої пісні!». Впевнена, що пісня "ТІЛЬКИ МІЙ" стане саундтреком для багатьох історій кохання!», — відверто зізнається SOFO.

Співачка хоче, щоб пісня "ТІЛЬКИ МІЙ" надихала слухачів берегти своїх коханих та разом, крізь час, простір і випробування йти рука в руці по життю. Тому що кохання  змінює світ на краще. Так вважає SOFO.

Пісня "ТІЛЬКМ МІЙ" SOFO вже доступна на всіх цифрових музичних платформах.


Читати також