Допомагаємо бібліотекам разом

Допомагаємо бібліотекам разом

Портал Експеримент – платформа для культурних та соціальних проєктів – оголосив про запуск нової програми, спрямованої на допомогу бібліотекам України у поповненні їхніх фондів актуальною літературою.

Проєкт «Інформаційна підтримка бібліотек» пропонує бібліотекам безкоштовну допомогу у пошуку книгодарувальників. Так бібліотеки зможуть отримати нові книжки, журнали й інші матеріали, які допоможуть їм краще обслуговувати своїх користувачів і задовольняти читацькі запити.

Важливо зазначити, що команда ГО Експеримент також долучилася до підтримки і вже закупила набори книжок для декількох бібліотек:

книжки для бібліотек від порталу Експеримент

книжки для бібліотек від порталу Експеримент

Як допомогти бібліотеці

Відвідайте сторінку проєкту

Перейдіть на сторінку проєкту «Підтримка бібліотек» за посиланням: https://md-eksperiment.org/tag/yak-dopomohty-bibliotekam

Оберіть бібліотеку

На сторінці проєкту ви знайдете список бібліотек, які беруть участь у програмі. Ознайомтеся з інформацією про кожну бібліотеку й оберіть ту, яку ви хочете підтримати.

Виберіть книги

Кожна бібліотека має власний список, в якому перелічені необхідні книжки. Оберіть із цього списку книги, які хочете подарувати.

Зв'яжіться з бібліотекою

Після того як ви оберете книжки, зв'яжіться з бібліотекою, щоб домовитися про доставку вашого подарунку. Контактну інформацію ви знайдете на сторінці бібліотеки (вказано електронну пошту та сторінки у соцмережах відповідної бібліотеки).

Пам'ятайте:

  • Ви можете подарувати будь-які книжки, які вважаєте корисними та цікавими для читачів бібліотеки.
  • Не обов'язково дарувати всі книжки зі списку. Ви можете подарувати стільки, скільки зможете чи хочете.
  • Кількість бібліотек, яким можна дарувати, не обмежена!
  • Ваш подарунок буде корисною і цінною допомогою бібліотеці та її читачам.

Станьте спонсором бібліотеки і зробіть свій внесок у розвиток української культури! Давайте підтримувати і відновлювати наші бібліотеки!

Про портал Експеримент

Портал Експеримент – це онлайн-платформа, яка допомагає людям реалізовувати свої культурні та соціальні проєкти. На порталі Експеримент ви знайдете також свіжі новини культури, науки та технологій. Експеримент оперативно розміщує цікаві та корисні статті і подкасти про мистецтво.


Читати також