03.07.2024
Новини у світі
eye 1544

Coldplay показали чорно-білий кліп «Feelslikeimfallinginlove» з мовою жестів

Coldplay опублікували кліп «Feelslikeimfallinginlove»

Coldplay опублікували кліп «Feelslikeimfallinginlove». У чорно-білому відео знялися Наташа Офілі із серіалу «Політик» та глухі учасники венесуельського Хору білих рук, які спілкуються мовою жестів.

Зйомки "Feelslikeimfallinginlove" проходили в амфітеатрі Одеон Герода Аттика в Афінах, розташованому на південному схилі Акрополя. У створенні відео взяли участь близько 2500 людей. Режисером "Feelslikeimfallinginlove" став Бен Мор, який вже працював з Coldplay над кліпом "Hymn for the Weekend".

Coldplay не просто так випустили «Feelslikeimfallinginlove» на початку липня. У США липень – місяць, присвячений людям з інвалідністю. Фанати похвалили групу за привернення уваги до глухих. Наташа Офілі, яка з'являється у кліпі, – не лише актриса з популярного серіалу: вона страждає від глухоти та грає глухоніму героїню. Офілі вже співпрацювала з Coldplay – у 2023 році вона перекладала мовою жестів пісню «The Astronaut» прямо на сцені під час виступу. Саме їй належить ідея кліпу «Feelslikeimfallinginlove».

Прем'єра пісні «Feelslikeimfallinginlove» відбулася 21 червня. Вона увійде до нового альбому Coldplay "Moon Music", реліз якого призначено на 4 жовтня. Він стане першою студійною роботою групи за три роки - їх останній на сьогодні альбом "Music of the Spheres" вийшов 2021-го. Продюсером Moon Music - як і Music of the Spheres - виступає Макс Мартін.

Читати також


up