02.07.2024
Новини в Україні
eye 403

Липневі концерти «НаШапку»: музика, підтримка та єднання!

Липневі концерти «НаШапку»: музика, підтримка та єднання!

Ці щотижневі благодійні заходи, ініційовані Сонею Сотник, вже стали улюбленою традицією для багатьох киян. Цього місяця у Pepper's Club виступатимуть відомі музиканти, які об'єдналися заради доброї справи: KISHE, REMEZ та SESTRA BLYZNYUCHKA, LAURA MARTI, Sasha Boole. Щочетверга протягом липня ви можете не лише насолодитися якісною музикою у затишній атмосфері, але й зробити свій внесок у важливу справу – допомогти нашим пораненим воїнам.

Кошти, зібрані на концертах, будуть спрямовані на закупівлю кісткових імплантів для українських військових, які отримали поранення під час бойових дій. Ці імпланти життєво необхідні для відновлення втрачених кісток та повернення до нормального життя.

Ваша присутність – це не лише емоції та єднання, а й реальна допомога!

Запрошуємо всіх приєднатися до наших концертів «НаШапку», насолодитися чудовою програмою та зробити свій внесок у допомогу тим, хто цього потребує!

У афіші:

4 липня - KISHE

11 липня - REMEZ та SESTRA BLYZNYUCHKA

18 липня - LAURA MARTI

25 липня - Sasha Boole

4 липня - KISHE

4 липня вперше НаШапку виступить KISHE - Український співак, волонтер, в минулому телеведучий. Музика KISHE завжди є прикладом витонченості та чуттєвості, а кожен його концерт, як найвідвертіша розмова з коханими.

11 липня - REMEZ та SESTRA BLYZNYUCHKA

REMEZa добре знають  не тільки у рокенрольно-рокабільній спільноті, а й серед джазових музикантів та тих, хто творить якісну поп музику. Його унікальний вокал  і композиторський дар зачаровує кожного з перших нот. Останні два з половиною роки Олександр REMEZ служить у ЗСУ і потрапити на його концерт у Києві - рідкісна удача. До Олександра приєднається його наречена Даша Давидова, яку добре знають і люблять завсідники концертів НаШапку. Даша представить свою нову реінкарнацію - проєкт SESTRA BLYZNYUCHKA. І нам здається, що цей концерт стане репетицією великого рок-н-рольного весілля.

18 липня - LAURA MARTI

Соню, а давай назвімо цей концерт «Тихий вечір».

-  Лауро, з твоїм голосом,  шаленою енергетикою й емоційною зануреністю в музику Наталії, цей вечір точно буде яскравим, але не тихим. Тим більше, що до тебе прийде стільки  крутих музикантів в гості.

LAURA MARTI – відома українська співачка та композиторка нового покоління, яка чудово поєднує у своїй творчості поп, джаз та етнічну музику.

NATALIYA LEBEDEVA - відома українська прогресивна сучасна джазова композиторка, аранжувальниця та піаністка.

Спеціальними запрошеними гостями цього вечора стануть: Kristina Marti, Shain Lee, Oksana Maslo, Ulya, Anna Kindzerska,  Володимир Камінський, Євгенія Пахомова.

25 липня - Sasha Boole

Sasha Boole - музикант, письменник, журналіст, офіцер ЗСУ. Автор роману-антиутопії "Плющ", учасник міжнародного гурту Me and That Man - сайд-проєкту Адама Нергала Дарскі з гурту Behemoth.

Розпочав свою музичну діяльність у 2013 році, встигнувши за цей час видати 4 сольних альбоми та 2 альбоми в складі гурту. У допандемічні часи мав титул одного з найбільш гастролюючих за кордоном українських артистів. І не дарма: Sasha Boole дав концерти у понад 20 європейських країнах.Автор серії науково-популярних подкастів для проєкту “Локальна Історія”. З початком повномасштабного вторгнення долучився до лав Збройних сил України!

Де: Pepper's Club, вул. Князів Острозьких, 8, корпус 7

Коли: 4, 11, 18 та 25 липня, 18:00

Забронювати столик: +38 067 011 1107

Вхід на концерт - безкоштовний. Під час виступів збирають донати, проводять креативні аукціони з незвичайними лотами.

Про проєкт

#НаШапку - це серія благодійних концертів талановитих музикантів та митців, метою яких є забезпечити фронт -  поранених військових - кістковими імплантами, лікарні - препаратами та устаткуванням, і продовжити підтримувати паліативних хворих по всій Україні. Вхід на всі концерти - безкоштовний. Під  час виступів збирають донати, проводять креативні аукціони з  незвичайними лотами.

Проєкт «НаШапку»  був започаткований у Волонтерському центрі “Фролівська 9/11” у 2014 році з початком війни. Він мав на меті підтримку переселенців, що втекли від війни на Сході нашої країни та наших військових. Зараз перед нами нові виклики:  допомога ЗСУ, пораненим  та паліативним хворим. Усіма цими питаннями опікуються наші друзі з Благодійного Фонду “СВОЇ.  

Музика у буквальному сенсі може врятувати життя. Тому ми збираємося щочетверга, щоб зібрати кошти на кісткові імпланти для наших поранених.”  - розповідає Соня Сотник, засновниця проєкту «НаШапку», радіоведуча.

 

Читати також


up