Співачка Victoria Niro презентує нову пісню «Непокірна голова»

Співачка Victoria Niro презентує нову пісню «Непокірна голова»

Victoria Niro – молода співачка, яка своїм неперевершеним голосом і ангельською зовнішністю стрімко підкорила соціальні мережі, зокрема TikTok, в якій сьогодні має понад 400 тисяч фоловерів. Українські військові називають Вікторію своїм талісманом, а прихильники в соцмережах безперервно очікують від неї нових хітів і відео. Сьогодні Victoria Niro презентує пісню з бунтарськими нотками “Непокірна голова”, яка стане новою мотивацією для українських меломанів.

Над новим треком співачка працює зі своїми друзями. Автором тексту став учасник гурту “BOTASHE” Олег Козачук “Шершень”, а аранжуванням займався Павло Яворський. Музику ж написала сама Вікторія.

“У мене виникла ідея пісні, з якою я прийшла до Олега, а вже він допоміг моїй історії і життєвій ситуації сформувати у текст. Був досить кумедний момент, – коли я вперше прозвучала Олегу, що ця пісня буде пісня про голову, він сказав: “Боже, Віка, сподіваюсь, тільки не про голову сільради”. Взагалі пісня вийшла дуже незвичайною, особливою за вайбом”, – розповіла історію написання нового треку Victoria Niro.

Артистка залишила притаманний своїй творчості легкий вайб пісень 80-90х, натомість текст пісні “Непокірна голова” вирішила зробити протестним і навіть бунтарським, що точно знайде відгуки в українців.

“Пісня про те, коли тобі дають непрохані поради. Ми українці, наша нація, якраз і є ті непокірні голови. Ми не любимо, коли нам вказують, що робити і як жити. Це завжди підтримує в нас супротив і бунтарство. Ми і самі недурні, можемо знайти вихід із будь-якої ситуації… Кожен із нас може спробувати бути індивідуальним, не схожим на інших, і зробити так, як він хоче і бачить, звісно, ​​в межах закону”, – розповіла про ідею нової пісні співачка.

Ідею кліпу на пісню “Непокірна голова” команда виношувала майже три роки. У цьому Вікторія Ніро розриває всі шаблони загальноприйнятої поведінки: занурюється в басейн в одязі, готує її на прасці… а поруч завжди є хтось, хто намагається втрутитися і зробити все “правильно”. Артистка вирішила продемонструвати чимало протиріч, щоб показати – кожна людина індивідуальна, тож не потрібно боятися робити помилки.

Схильна на юність і дівочу витонченість, Вікторія Ніро готова говорити на дорослі та важливі теми, а “Непокірна голова” – мотиваційна пісня, яка стане закликом до свободи, самостійності та впевненості в собі.

""Непокірна голова" – це гімн незалежності та впертості. У пісні розповідається про дівчину, яка рішуче йде шляхом. Вона впевнена у своїх силах і не боїться помилятися. Пісня підкреслює важливість власного досвіду та віри в собі, навіть якщо це критика з боку інших”, – зауважила Victoria Niro.

Ця харизматична виконавиця співає як авторські композиції, так і робить кавери. Victoria Niro стала улюбленицею в TikTok. З початком війни Вікторія почала випускати все більше патріотичних пісень та виступати для ЗСУ. Композиції дівчата дуже часто запитують для своїх військових відео, за що співачку прозвали "улюбленицею українських захисників".

Певний час вона співпрацювала з Даном Баланом. Вікторія заспівала його пісню – "Мені треба" і виконавець помітив відео, де Victoria Niro виконує його трек, та неочікувано запросив артистку виступити разом із ним.

Читати також


up