Співачка YATSUTA представляє альбом «ВАЙБИ»

Співачка YATSUTA представляє альбом «ВАЙБИ»

Після успішного дуету зі  виконавцем, автором пісень OMUT та концертного туру, співачка  YATSUTA заявляє про зміну іміджу та стилю музики. Це артистка  анонсувала зовсім нещодавно, оголосивши вихід  альбому.

ЕР альбом «ВАЙБИ» - це нова сторінка у її музичній творчості, новий подих, нова YATSUTA.

«Тепер моя музика не тільки глибока та романтична, а ще й енергійна, а головне танцювальна - та музика, про яку я мріяла все своє життя. Я точно знаю такий альбом на часі і пісні з ЕР занурять вас у неймовірні почуття легкості, кохання і особливого ВАЙБУ, адже це так потрібно всім саме зараз», - говорить YATSUTA.

Альбом «ВАЙБИ» про різні стани жінки в період закоханості і про її сприйняття чоловіка: від ідеала до людини, яка робить боляче. Кожна пісня в ЕР альбомі несе певний посил, від насолоди життям до палкого кохання, які передаються через вайби.

«Зараз ситуація, в якій ми перебуваємо приносить нам неочікувані моменти, вносить певні корективи в наше життя.  Та я впевнена, музика, пісні, та їх посили, дають нам сили рухатися далі. Цей ЕР альбом створений, щоб надихати кожного, дарувати особливі ВАЙБИ», - розповідає співачка YATSUTA.

Альбом «ВАЙБИ» несе в собі певну енергетику, яку може створити і передати лише супер-жінка. Саме це про співачку YATSUTA, яка є не лише артисткою, але й встигає поєднувати карʼєру, бізнес та материнство. Вона є прикладом для багатьох, адже здатна досягати висот у будь-якій сфері, не забуваючи про свої родинні цінності та обовʼязки.

За словами YATSUTA, на одну з пісень вже заплановані зйомки кліпу. Як обіцяє співачка, кліп буде провокативний, у зйомках візьме участь публічна людина, яка точно не залишить нікого байдужим.


Читати також