Бібліотека-філія № 5 для дітей Публічної бібліотеки Новомосковської МТГ шукає дарувальників

Бібліотека-філія № 5 для дітей Публічної бібліотеки Новомосковської МТГ

Бібліотека-філія № 5 для дітей Публічної бібліотеки Новомосковської міської територіальної громади – це не тільки освітній центр та культурний осередок, а й простір для читання, навчання, розвитку особистості. У нас регулярно проводяться масові заходи, презентації книг, майстеркласи, тематичні зустрічі тощо. Наші читачі завжди беруть активну участь у різноманітних міських, обласних та всеукраїнських конкурсах і проєктах.

Вже декілька років ми працюємо за програмою «Від книги – до творчості», девіз якої «Читаємо активно, творимо креативно!». Тож робота бібліотеки направлена на розвиток креативності та уяви, соціальних та комунікативних навичок, критичного мислення, емоційного інтелекту та емпатії у наших маленьких відвідувачів.

У бібліотеці працюють клуби та гуртки для різних вікових категорій читачів: народознавчий клуб «Калинонька», гурток «Книголюбчики», ляльковий театр «Промінчик», краєзнавчий клуб «Стежина», творча майстерня «Кольорові намистинки», клуб для підлітків «Stylish generation», гурток англійської мови «Happy English». На зустрічах дитячих творчих об’єднань на першому місці завжди є українська дитяча книга, адже книги рідною мовою дають можливості читачеві підвищити рівень власного інтелекту, розвинути гнучкість мислення та просто поринути у вир емоцій.

Бібліотека-філія № 5 для дітей Публічної бібліотеки Новомосковської міської територіальної громади

Наша бібліотека має на меті підтримувати і розвивати дитяче читання в новому технологічному світі, удосконалювати інформаційну грамотність дітей, впроваджувати нові форми та методи роботи, спрямовуючи свою роботу на формування у дітей національної свідомості, патріотизму, родинної духовності, любові до рідної землі. Прагнемо підняти престиж читання серед дітей, використовуючи всі наявні ресурси, задовольняти потреби користувачів, організовувати цікаве дозвілля.

Але наразі актуальним є питання поповнення нашого бібліотечного фонду.

Автори та книги, які затребувані в нашій бібліотеці:

  1. Пономаренко Л. «Гер переможений»
  2. Неждана Неда «Зоряна мандрівка»
  3. Роздобудько І. «Що може пензлик?», «Арсен»
  4. Мацко І. «Легендарна Україна. Історії вільних»
  5. Думанська О. «Школярка з передмістя»
  6. Гавальда А. «35 кіло надії».
  7. Старк У. «Чи вмієш ти свистати, Юганно?»
  8. Матіяш Б. «Єва і білосніжна квітка лілії»
  9. Барзотті І. Що треба знати про науку і транспорт
  10. Бачинський А. Трикутник Зевса
  11. Бенкс Р. Затока дельфінів
  12. Лущевська О. Півонія, Аль і я
  13. Нікколс С. Різдво у часі
  14. Славінська І. Теплі історії талановитих людей
  15. Гуменюк Н. Роденія
  16. Королева Н. Легенди старокиївські
  17. Енциклопедія. Україна
  18. Гуд Т. Незламне серце
  19. Ясіновська Н. Таємниці схованого острова
  20. Аман С. Пломбір з вишневим сиропом

  А також твори І. Малковича, О. Мамчич.

Хотіли б отримати сучасну художню українську та зарубіжну літературу, популярні детективи, романи, пригоди, книги з історії України, літературу про фінансову грамотність, різні види спорту та науково-пізнавальну літературу для підлітків.

Наші контакти:

Електронна адреса: biblio.deti1946@gmail.com

Ми у Facebook: https://www.facebook.com/philia5nmsk/

Заздалегідь щиро вдячні будь-якому дарунку! Віримо, що разом зможемо побудувати націю, яка вміє мислити критично й змінює Україну на краще.

Читати також


up