Богданівська сільська бібліотека Богданівської сільської ТГ шукає дарувальників

Богданівська сільська бібліотека Богданівської сільської ТГ

Вас вітає Богданівська сільська бібліотека Богданівської сільської ТГ Павлоградського району, Дніпропетровської області.

Книжковий фонд налічує 9204 книг, 50% фонду російськомовний та застарілий.

Бібліотеку відвідує 1000 користувачів, в тому числі 467 діток.

Війна змінила погляди людей, і більшість мешканців громади та ВПО стали читати літературу українською мовою, якої зараз у бібліотеці недостатньо.

Бібліотека активно працює з різними категоріями населення: майстеркласи, квести, вікторини для дітей, літературні вітальні, анонси книг, огляди літератури для молоді та дорослих. Бере активну участь в обласних конкурсах, залучає читачів до фоточеленджів, благодійних ярмарок на допомогу ЗСУ. 

Богданівська сільська бібліотека Богданівської сільської ТГ

Для дітей потрібна патріотична, екологічна та художня література, щоб виховувати патріотів своєї держави. Для дорослих, щоб знали, цінували, поважали свою культуру, історію. Кожен відвідувач знайде для себе щось цікаве у стінах бібліотеки.

У бібліотеці працює інтернет-центер з безкоштовним інтернетом, що дає можливість дізнатися все, що цікавить як молодь, так і людей старшого покоління.

Богданівська сільська бібліотека - місце, де живе щастя.

В бібліотеці бракує художньої літератури сучасних українських авторів. Ми будемо дуже раді книгам на будь-яку тематику.

Катя Бльостка, Анастасія Нікуліна, Андрій Кокотюха, Сашко Дерманський, Леся Вороніна, Наталія Чуб, Оксана Калина, Дмитро Кешеля, Валентина Мастєрова, Світлана Талан, Олена Печорна, Надія Гуменюк, Тетяна Белімова, Оксана Кир’ян, Ксенія Циганчук, Надія Фіалко, Гаська Шиян, Ольга Слоньовська, Дара Корній, Яна Вовк, українські народні міфи та легенди, літописи та інші.

Електронна пошта: pnata1974@ukr.net

Фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/bogdanivskabib 

Читати також


up