Бібліотека Михайлюцького ліцею шукає дарувальників

Бібліотека Михайлюцького ліцею

Бібліотека (медіатека) Михайлюцького ліцею Михайлюцької сільської ради Шепетівського району Хмельницької області.

Бібліотека – це тисячі книжок, журналів і… таємниць.

21 століття прийнято вважати ерою нових технологій і стрімкого розвитку в сферах науки, техніки, мистецтва. Але традиційні історичні здобутки цілої планети, що формувалися протягом сотень тисяч років, завжди будуть корисними і незамінними в нашому житті.

Отже, бібліотека. В нашому розумінні – це колекція книг або приміщення, де зберігаються книги. Насправді ж книгозбірня має дещо глибше значення. Це чарівне місце – особливий простір, з особливою енергетикою, настроєм, затишком. Ніщо не може замінити спілкування з книгою.

Мало хто знає, але бібліотека – це місце, де людина може знайти себе, пізнати світ або навіть змінити свою долю. Навіть, не встигши переступити поріг, відчуваєш запах історичної культури та таємниць, які приховують в собі стародавні книги. А тиша – це той спокій, затишок, який не сплутаєш з будь-якою іншою тишею. Тиша бібліотеки – це потаємний вимір, в якому хочеться бути до того часу, поки не прочитаєш усі книги. Адже кожна нова книжка – це знайомство з цікавими героями, що можуть поділитися своїми вчинками, допомогти або порадити. Це задоволення, покрите чимось незвичайним, проте вічним.

Якщо ж говорити про здобувачів освіти ліцею, то бібліотека – це місце, де вони відпочивають душею. Тут час плине повільніше, і все навколо здається таким таємничим. У книгозбірні по-особливому затишно, тихо і тепло. Ця атмосфера чарує всіх. Усі обожнюють це місце, адже не тільки книга може розповісти історію, але й сама бібліотека може зацікавити читача своїми таємницями.

Бібліотека Михайлюцького ліцею

Бібліотека – це незвичайне місце, де не тільки зберігаються книжки, це те місце, де кожний знайде собі затишок і відкриє для себе новий світ.

Потреба у книгах:

- дитяча сучасна література;

- енциклопедії, довідники, навчальна література;

- сучасна художня література.

Ел. адреса: muchaylucka@ukr.net

Сторінка у фейсбуку: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022785053448

Щиро дякуємо!!!

Читати також


up