21.07.2024
Новини в Україні
eye 593

MÉLOVIN гучно нагадав про полон під час виступу на ATLAS UNITED 2024

MÉLOVIN гучно нагадав про полон під час виступу на ATLAS UNITED 2024

У суботу, 20 липня, MÉLOVIN виступив на головній сцені масштабного українського фестивалю ATLAS UNITED 2024. Співак запалив із відомими хітами, які підспівували тисячі шанувальників, наповнив драйвом і шаленою енергією масштабний захід, а ще здивував аудиторію цікавим чином, який був розроблений спеціально для цього виступу. MÉLOVIN зʼявився перед глядачами у стильних чорних шкіряних штанях і білому лонгсліві з нашивками, що імітували білі медичні повʼязки.

На завершення свого виступу MÉLOVIN анонсував премʼєру пісні “Вбиваєш мене”, а наприкінці її виконання в артиста влучив постріл і він впав на коліни. У цей момент на екрані глядачі побачили напис: «Полон – не бутафорія. Полон вбиває. ВІЛЬНИЙ АЗОВ»

“Цей вистріл – ніщо, відповідно з тими реаліями, в яких доводиться жити цивільним і військовим полоненим. Споглядаючи за нашим світом, за тим, як побутові проблеми починають переважати у «питаннях денних», заголовками, які читає суспільство… це все важливо перебити чимось, що стосується життя і смерті, не використовуючи резонанс. Тому тут мені байдуже: хай пишуть негативні коментарі, хай називають мене ким завгодно, але люди будуть говорити про “Азов”! Ми маємо докласти зусиль, аби повернути додому наших людей”, – прокоментував провокативний виступ на ATLAS UNITED 2024 MÉLOVIN .

 MÉLOVIN шокував українців перформансом на ATLAS UNITED

Таким чином, співак вірішів активізувати суспільство в країні та за її межами, і вкотре привернути увагу до тих болючих проблем, які продовжують існувати:

“Війна триває! Хлопці та дівчата, військові та цивільні, досі перебувають у полоні. Ми не маємо ніякого права забувати про це! Це нагальне питання”, – наголосив співак після гучного перформансу.

У цьому році головною платою фестивалю ATLAS UNITED 2024 став збір щонайменше 100 гривень на закупівлю наземних та повітряних дронів для захисників нашої країни. У рамках цієї ініціативи здійснюються різноманітні заходи, розіграші та аукціони. MÉLOVIN також долучився до збору, представивши мерч і виставок на аукціоні кількох цікавих лотів, серед них: прапор ЛГБТ, який був задіяним на Atlas Festival під час камінг-авту артиста, особлива прикраса виконавця зі своєю історією, а також зустріч зі своїм спів зірок.



Читати також


up