10.07.2024
Новини в Україні
eye 668

Angela оголосила збір на допомогу постраждалим у клініці «Охматдит»

Angela оголосила збір на допомогу постраждалим у клініці «Охматдит»

Поп-зірка та визнана міжнародна королева краси Angela, яка системно допомагає дитячій клініці «Охматдит» оголосила новий збір на допомогу жертвам російської атаки 8 липня, в результаті якої загинули десятки киян, а сама лікарня зазнала критичних пошкоджень.

Через трагедію Angela, яка є донатором клініки відклала реліз нового синглу з символічною назвою «Не ображай мене».

«Як ви знаєте я давно та системно допомогою центру. Я багато раз була там особисто та спілкувалася з дітками та батьками. Також я збирала кошти на потреби «Охматдиту» в рамках всеукраїнської акції «Почуй дітей», тому ця трагедія стала для мене особистою», - розповіла зірка.

Артистка та благодійниця, яка тісно пов'язана з дитячим центром, повинна була випускати в день трагедії свій новий сингл «Не ображай мене». Але звісно, усі плани на випуск були відкладені.

«Я спочатку навіть не повірила, що атака на «Охматдит» співпала з виходом пісні «Не ображай мене», яка присвячена темі насильства та виходу з нього. Це неймовірний збіг. Звісно, вихід пісні був перенесений. Замість промо свого синглу, я хочу допомогти зібрати якомога більше грошей на допомогу постраждалим та відновлення клініки», - заявила Angela.

Співачка та її команда просять доєднатися до екстреного збору та закликають надавати системну допомогу, що треба для відновлення клініки: «Люди часто перестають продовжувати підтримувати благодійні проєкти, з усім зрозумілих причин. Але «Охматдит» - місце, в якому щороку рятували тисячі людей, тому його відновлення - є критично важливим. Закликаю усіх, щотижня, щомісяць донатити на відновлення центру. Лише так ми можемо його швидко відбудувати та продовжувати рятувати життя малечі», - закликала зірка.

Читати також


up