Попит на Samsung Galaxy Ring виявився величезним

Попит на Samsung Galaxy Ring виявився величезним

Samsung замовила постачальникам на 150% більше перстнів Galaxy Ring, ніж передбачала, про що повідомляє Phone Arena. Якщо їй вдасться продати стартову партію, то перше покоління Galaxy Ring перевершить продаж трьох поколінь кілець Oura (перше вийшло в 2017 році).

До речі, Samsung та Oura з'ясовують стосунки в суді: Samsung подала клопотання до суду Каліфорнії, щоб підтвердити, що вона не порушує патенти Oura.

Південнокорейський гігант електроніки спочатку був обережний із замовленням стартової партії Galaxy Ring, оскільки компанія не хотіла зіткнутися з нерозпроданими запасами, якщо новий форм-фактор пристроїв, що носяться, або його функції виявляться непопулярними. Однак дані щодо замовлення та відгуки змусили Samsung збільшити обсяг замовлень.

Якщо від початку Samsung замовила постачальникам 400 000 одиниць Galaxy Ring, то тепер компанія запросила поставити ще 600 000 одиниць до кінця року, тобто сумарно мільйон кілець. Galaxy Ring, як стало відомо, працюватиме і з іншими телефонами під керуванням Android. Більше того, інсайдери повідомляють, що підтримка iOS також у планах, хоча на старті продажів її не буде.

У середньому Samsung планує продавати по 200 000 перстнів на місяць щомісяця, а продаж стартував вже сьогодні.

Читати також


up