Бібліотека-філія №5 КЗ БМР «Білоцерківська ЦБС імені Петра Красножона» шукає дарувальників

Бібліотека-філія №5 КЗ БМР «Білоцерківська ЦБС імені Петра Красножона»

Добрий день!

Чи хтось буде заперечувати, що хороша бібліотека є книжковим відображенням Всесвіту?!

Ми - колектив бібліотеки-філії № 5 Білоцерківської ЦБС Київської області. Дев’ять фахівців, які об'єднані спільною справою, однією турботою, одним бажанням - дарувати читачам радість. «Розвиваємося, мріємо, досягаємо!» - такі слова є ключовими орієнтирами нашої роботи. Це допомагає перетворити буденний робочий процес на маленьке свято.

Головна фігура в нашій бібліотеці – користувач (більше 5000 читачів) незалежно від ступеня його інтелектуального розвитку, соціального статусу, віку. Головне надбання – найбільший в ЦБС книжковий фонд (41 672 екземпляри книг, брошур і періодичних видань). Переконані, що потрібна книжка, прочитана в потрібний час, - найкращі ліки, особливо при нинішніх реаліях.

В умовах обмеженого державного фінансування на придбання літератури ми опираємося на допомогу громади, місцевої влади, меценатів, усіх небайдужих. У 2023 році книжкові фонди бібліотеки поповнилися завдяки участі у пілотному проєкті «Польська полиця в Україні», 2024 рік відзначився перемогою в ІІІ турі проєкту «Книжкові гранти для бібліотек» від БФ «Бібліотечна країна», проєкту «Незламні бібліотеки» від українського ПЕН-клубу та «Книжкова валізка» за підтримки Гете інституту.

Час показав, що ми можемо зорганізуватися в різних умовах (карантинні обмеження, військовий стан). Не зупиняючись на досягнутому – рухаємося вперед.

Будемо щиро і безмежно вдячні за подаровані книги сучасної української та світової літератури, видання галузевої літератури, підписку на якісну українську періодику.

Бібліотека-філія №5 КЗ БМР «Білоцерківська ЦБС імені Петра Красножона»

Електронна адреса: biblioteka8@ukr.net

Група у фейсбуці LITERRA 5 : https://www.facebook.com/groups/153921472062321

Читати також


up