Центральна бібліотека для дорослих КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» шукає дарувальників

Центральна бібліотека для дорослих КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини»

Центральна бібліотека для дорослих КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини».

Бібліотека є структурним підрозділом центру культури і дозвілля Тепличчини. Свою роботу спрямовує на популяризацію української мови та літератури. Більша увага приділена вихованню патріотично налаштованого молодого покоління, знаючого свою героїчну історію та своїх героїв.

Бібліотека – центр спілкування, вона комфортна і зручна для відвідувачів. Тут реалізовуються культурно-освітні, дозвільні, інтелектуальні потреби та ідеї. Важлива сфера для обговорення -  різноманітні події та тематичні бібліотечні заходи, які задовольняють і розвивають інформаційні потреби школярів, розширюють коло їхнього пізнання світу, допомагають цікаво провести вільний час та навчатися.

Центральна бібліотека для дорослих КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини»

Усі події у бібліотеці спрямовані на популяризацію читання, розвиток інтересу до книги, до бібліотеки, інтересу до власного розвитку, розкриття талантів і здібностей.

Сучасна бібліотека - це не лише книги, це простір, здатний задовольнити безліч потреб сучасної людини. У нас проводяться літературно-музичні вечори; зустрічі з  місцевими авторами, письменниками, музикантами; відбуваються презентації книг; зустрічі з психологами, юристами; цікаво проходять майстеркласи, вікторини.

Нині в тренді - промоція українських авторів. Тому наша книгозбірня дуже хоче отримати нові книги, а саме: С.Талан, В. Лис, А. Кокотюха, М. Дочинець, Фіалко Н., Д. Гнатко, Люко Дашвар, В. Шкляр, О. Забужко, І. Карпа, М. Кідрук та інші. А також сучасних зарубіжних авторів: С. Кінг, Т. Коул, К. Гувер, Т. Вульф, М. Семпл, М. Льюїс, Д. Ролінг та інші. Актуальна також  програмова література для дітей.

Електронна адреса: teplbibl@ukr.net

Сторінка у фейсбуці: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064126803824

Читати також


up