05.08.2024
Розваги
eye 1408

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 04.08.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 04.08.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Ти ніколи мене не знайдеш / You'll Never Find Me

Патрік, дивний і самотній мешканець, живе у пересувному будинку позаду ізольованої стоянки для караванів. Після того, як вибухнула сильна гроза, біля дверей з'являється загадкова молода жінка, яка шукає притулку від негоди. Чим довше триває ніч і чим більше молода жінка дізнається про Патріка, тим важче їй піти. Незабаром вона починає сумніватися у намірах Патріка, а Патрік починає сумніватися у своєму розумінні реальності.

Папуля / Daddio

Випадкова розмова, що зав'язалася між пасажиром і водієм таксі по шляху з аеропорту, раптово виявляється надзвичайно важливою. Тепер багато в житті бачиться ними в іншому світлі. Обидва розуміють, що такі зустрічі відбуваються не випадково.

Кохання та сміливість. Бій при Буші-Ран / Love, Courage and the Battle of Bushy Run

Полковнику Генрі Буке з різношерстою групою британських солдатів, шотландських горян та американських добровольців було доручено спробувати врятувати сотні чоловіків, жінок та дітей, яким загрожувала вірна смерть – або того гірше – у Форт-Пітті.

Моя сім'я / Treasure

Американська журналістка Рут, яка давно мріяла з'їздити на батьківщину батьків, пропонує батькові здійснити подорож додому. Батько всіма силами саботує поїздку, жартуючи і створюючи по шляху масу курйозних ситуацій. Тим часом Рут намагається розібратися в минулому, зрозуміти себе і свою сім'ю.

Не ті інгредієнти / All the Wrong Ingredients

Зневірившись виграти конкурс десертів з високими ставками, шеф-кухар Бен ненавмисно створює уявного друга, який допомагає йому переосмислити значення слова "смачно". Але що станеться, коли його амбіції стануть жахливими?

Планета Джанет / Janet Planet

11-річна Лейсі не має друзів, і вона просить свою маму Джанет забрати її з табору, щоб провести літо вдома вдвох. Але з Джанет не так вже й легко. Вона легко закохує чоловіків і дружить з усіма навколо, хоча це і не робить її щасливою. Джанет наче з іншої планети.

Вечір ігор / Spieleabend / Blame the Game

Пія запрошує свого нового хлопця Яна на вечір ігор, сподіваючись на веселий вечір у колі друзів. Проте напруженість зростає, коли колишній хлопець Пії несподівано вривається на вечірку, розпалюючи старі емоції та провокуючи серію бурхливих викликів та протистоянь.
У міру того, як вечір ігор перетворюється на хаос, розкриваються секрети, розгорається суперництво, а динаміка групи піддається випробуванню в цьому комедійному дослідженні відносин і несподіваних поворотів.

Ульотні канікули / Табір-притулок / Camp Hideout

Після того, як важкий підліток краде важливий предмет у двох головорізів із великого міста, він ховається у літньому таборі при церкві. Незабаром його вистежують бандити, і тепер підліток має захистити своїх нових друзів.

Перетин / Crossing

Вчителька на пенсії Лія вирушає з рідного Батумі до Стамбула на пошуки своєї племінниці Текли.

Відпустка на колесах / Prázdniny s Brouckem / Holiday On Four Wheels

Невелика, але дружна чеська родина - чоловік, дружина та двоє їхніх дітей - вирішили вирушити у відпустку до моря разом зі своїми друзями. Незадовго до від'їзду мати сімейства Моніка отримує у спадок від батька старенький трейлер. У той час як їхні друзі, діставшись до курорту літаком, насолоджуються відпочинком, Моніка з чоловіком і дітьми їдуть у задушливому трейлері, який постійно ламається. Але вони не сумують, а діти дорогою знаходять собі нові розваги.

Відчайдушні спадкоємці / El favor / Just One Small Favor

Після смерті Ампаріто, яка була їхньою нянею, заможні брати та сестри Галлардо відмовляються ховати її в сімейному склепі, як просила їх вмираюча жінка. Незабаром вони починають отримувати листи від померлої, які розкривають про них неприємну правду.

Махххін / MaXXXine

Голівуд 1980-х. Амбітна зірка фільмів для дорослих Максін мріє пробитися у велике кіно і нарешті отримує роль у фільмі жахів. Але коли хтось починає вбивати людей навколо неї, Максін розуміє, що кривавий слід тягнеться до її минулого.

Читати також


up