09.08.2024
Культурна країна
eye 548

Філія № 1 - міська бібліотека Бобринецької міської ради шукає дарувальників

Філія № 1 - міська бібліотека Бобринецької міської ради

Бібліотека - місце моєї роботи. Тут я втілюю в життя свої творчі ініціативи в оформленні книжкових виставок, експозицій, тематичних книжкових поличок. Наша бібліотека нова, вона відчинила свої двері для читачів у 2023 році у березні місяці. Наразі обслуговується 198 користувачів, з них - 35 дітей та 35 - юнацтва. Книжковий фонд налічує 1200 примірників. Бібліотека є місцем зустрічей та спілкування для людей різного віку та соціальних груп, майданчиком для творчості та дозвілля, місцем із товариською атмосферою, що об'єднує однодумців.

У бібліотеці проводимо різні заходи, читаємо та обговорюємо різні цікаві оповідання, організовуємо поетичні години, квести, вікторини, відзначаємо різні Дні пам'яті. Також у бібліотеці на постійній основі є різні тематичні виставки. 
 
Філія № 1 - міська бібліотека Бобринецької міської ради    

Оскільки нашу бібліотеку відвідують користувачі різних вікових категорій, то читацькі вподобання найрізноманітніші. Бібліотека на сьогодні потребує поповнити свої полиці новими книгами художньої літератури сучасних українських та зарубіжних авторів, науково-популярної літератури, галузевої літератури українською мовою. Велика потреба в дитячих та підліткових виданнях. 

Для підтримки нашої роботи та подальшого розвитку ми шукаємо спонсорів та меценатів, які б допомогли поповнити фонди нашої бібліотеки актуальною літературою. Наразі бібліотека нова, книжковий фонд дуже малий, тож будемо дуже вдячні за будь-яку допомогу і звертаємося до вас з проханням про допомогу у поповненні нашого книжкового фонду новою, сучасною, художньою та галузевою літературою для всіх вікових категорій. Наша бібліотека наразі дуже потребує нових надходжень для наших користувачів. 
 
Хочу надавати нашим читачам інформацію з будь-якої галузі знань, задовольняти  найвимогливіші запити постійних користувачів та відвідувачів нашої  книгозбірні. 
 
Книги, які потрібні бібліотеці:
 
1. Марія Морозенко "Вірність Хатіко "
2. Галина Карпа "Мій тато став зіркою"
3. Юрій Яновський "Майстер Корабля"
4. Барбара Космовська "Буба"
5. Наталка Малетич "Щоденник ельфа "
6. Оксана Радушинська "Метелики в крижаних панцирях"
7. Люко Дашвар: "Село не люди", "Мати все", "Молоко з кров'ю", "Спадок"
8. Василь Герасим'юк: "Чоловічий танець", "Перший сніг", "Жива ватра" 
9. Автори дитячої літератури: Сергій Жадан, Артем Чех, Андрій Кокотюха,  Леся Вороніна, Галина Вдовиченко, Дара Корній, Володимир Рутківський, Андрій Бачинський, Зірка Мензатюк, Сашко Дерманський  та інші. 
10. Всеволод Нестайко "Тереодори з Васюківки".
 
Є велика потреба у книжечках для дошкільнят. 
 
Буду щиро вдячна за кожну книжку, яка поповнить фонди нашої бібліотеки. 
 
Фейсбук-сторінка: https://facebook.com/groups/142929818723192/
 
Електронна адреса: sherbinasveta.2017.qw@gmail.com

Читати також


up