08.08.2024
Культурна країна
eye 305

Заболоттівська публічна бібліотека шукає дарувальників

Заболоттівська публічна бібліотека

Добрий день! Я директорка публічної бібліотеки селища Заболоття, що на Волині та невтомна шукачка нових джерел поповнення книжкових фондів наших бібліотек.

Живемо на самому кордоні з білорусією (всього за 5 км), що теж має значення для формування бібліотечного фонду та свідомості наших громадян, і тому як ніколи в нас актуальна промоція україномовної книги.

Всього населення в нашому селищі понад чотири тисячі, також у нас проживають ВПО. А ще маємо три сільських філії, які дуже потребують сучасної літератури українською мовою, особливо дитячої.

Списуючи літературу на мові країни-агресора, наші бібліотеки залишилися з дуже малим фондом, більшість книг з яких старі. На превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням бібліотеки майже не мають надходжень нової літератури, тому шукаємо інші шляхи і звертаємося до всіх, хто може подарувати сучасні книги українською мовою, які помандрують до наших дорослих і маленьких читачів.

Заболоттівська публічна бібліотека

Найбільше потребуємо книги сучасних українських та зарубіжних авторів, підліткову та дитячу літературу. Ми робимо все можливе, щоб допомогти нашим користувачам пережити важкі часи, зокрема за допомогою літератури та доступу до інформації і просимо усіх небайдужих людей посприяти цьому доброму наміру.

Будемо щиро вдячні вам, якщо відгукнетеся і матимете можливість здійснити наші мрії та підтримаєте любов до читання.

Більше про нашу бібліотеку можна дізнатись у фейсбуці на сторінці https://www.facebook.com/groups/275596990797495

Ми впевнені, що книга теж зброя, а бібліотека є центром культури, де має гуртуватись громада, особливо діти! Гуртуємось та підтримуємо одне одного з вірою у нашу Перемогу!

З повагою - директор Заболоттівської бібліотеки Валентина Глущук.

Наша адреса: 44142 Волинська обл. смт Заболоття вул. Центральна, 27 Публічна бібліотека

тел. 0967809339

Електронна адреса: valentinaglusuk@gmail.com

P.S. На світлині наші читачі, котрі мріють про нові книги та книжкові полиці після вилучення російської літератури.

Читати також


up