07.09.2024
Розваги
eye 1081

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 07.09.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 07.09.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Сестринське (не)щастя / Las hermanas fantasticas / (Un)lucky Sisters

Після смерті батька сестри, які живуть окремо одна від одної, натикаються на його заховане майно, і їм доводиться вирішувати: залишити гроші собі чи вчинити правильно.

Наполеон / Napoleon

Історія сходження легендарного Наполеона Бонапарта, вихідця з незнатної корсиканської сім'ї, що пройшов вражаючий шлях від молодшого лейтенанта артилерії, що воював під час Французької революції, до статусу імператора та одного з найвпливовіших людей у ​​світі. Це історія його всепоглинаючої боротьби за владу та невгасної віри в те, що він — природжений правитель, якому судилося підкорити собі весь світ. Прагнення до абсолютної влади та могутності Наполеона розгортається на тлі драматичних відносин імператора з його дружиною та єдиною справжньою любов'ю.

Пункт призначення: Поїзд №13 / Kereta Berdarah / The Train of Death

Будівництво залізниці до нового курорту проходить через священний ліс, через що лісові демони лютують і вбивають кількох робітників. Через деякий час перший туристичний поїзд урочисто вирушає новим маршрутом — склад з п'яти вагонів повинен пройти через п'ять тунелів. Після першого тунелю вагон №5 загадково зникає.

Прокляті / The Damned

Взимку 1862 року, під час Громадянської війни, армія США спрямовує роту добровольців для патрулювання незвіданих західних територій.

Наглядачі / The Watchers

Молода американка Міна живе в ірландському місті Голуей та працює у зоомагазині. Вона вирушає доставити папугу до зоопарку біля Белфасту, і незабаром машина ламається посеред дрімучого лісу. Наближається ніч, насувається щось страшне, і Міна знаходить притулок у дивному будинку зі скляною стіною, де мешкають троє. Вони повинні дотримуватися певних правил, щоб не потрапити так званим наглядачам — чудовиськам, які щоночі приходять за ними спостерігати.

Оса / The Wasp

Гізер та Карла зустрілися після того, як не спілкувалися роками. Разом вони розкривають небезпечну змову, яка назавжди змінює їхнє життя.

Пастка / Trap

Чоловік приводить 12-річну доньку на концерт висхідної поп-зірки і зауважує, що довкола надто багато поліцейських. Розговоривши продавця мерча, він з'ясовує, що цей захід — пастка для серійного вбивці, який давно розшукується.

Здобич / Вижити в Калагарі / Kalahari / Prey

Група американців виживає в пустелі, яка кишить голодними хижаками. Бойовик з Емілем Гіршем та Меною Суварі. Молода пара змушена згорнути гуманітарну місію та втекти з табору у пустелі Калагарі, бо їм загрожує банда бойовиків. Вивезти їх погоджується пілот-контрабандист. Однак літак зазнає аварії посеред заповідника, і тепер пасажири змушені боротися не лише з людьми, а й з гієнами, леопардами та левами.

Найманий убивця / The Killer

Загадкова найманка Зі відмовляється вбити незрячу дівчину у паризькому нічному клубі. Це рішення перевертає все з ніг на голову, привертаючи увагу проникливого слідчого поліції.

Ребел-Ридж / Rebel Ridge

Террі Річмонд приїжджає до містечка Шелбі-Спрінгс, щоб внести заставу за свого двоюрідного брата. Але коли заощадження Террі несправедливо конфіскують правоохоронці, він змушений вступити в протистояння з шефом місцевої поліції.

Зірка, що падає / L'étoile filante / The Falling Star

Колишній активіст ховається від правосуддя вже 35 років і працює барменом. Минуле Бориса наздоганяє його, коли в барі з'являється таємничий незнайомець, озброєний і бажаючий помсти.

Читати також


up