25.08.2024
Розваги
eye 986

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 24.08.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 24.08.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Супрімс у кафе 'Все, що зможеш з'їсти' у Ерла / The Supremes at Earls All-You-Can-Eat

Фільм розповідає про трьох найкращих подруг, чия багаторічна дружба стикається з труднощами зрілого віку.

Збирач душ / Longlegs

За оцінками ФБР, лише один із п'яти серійних убивць потрапляє до рук закону, а решта залишаються на волі. Агент Лі Гаркер полює за одним з таких невловимих чудовиськ на прізвисько Збирач душ. Понад десять років його жертвами ставали цілі сім'ї, члени яких через незрозумілі причини вбивали один одного. Чим ближче Гаркер підбирається до розгадки особи вбивці, тим чіткіше розуміє, що між ними є зв'язок.

Шлях відплати / Trigger Warning

Після раптової смерті батька жінка-спецназовець стає власницею сімейного бару. Однак незабаром вона виявляється втягнута в конфлікт із жорстокою бандою, яка тероризує місто.

Зустрічаючи світанок / That They May Face the Rising Sun

Заснований на всесвітньо відомому романі ірландського письменника Джона Макгагерна «Сонце, що сходить», фільм є яскравим втіленням природи, людяності і самого життя, дія якого відбувається в сільській громаді Ірландії 1980-х років.

Спляча жінка / La mujer dormida / The Sleeping Woman

Ана - молода жінка з хорошим характором, що працює медсестрою. Одного разу вона влаштовується на роботу до Агустіна, доглядати за дружиною, що знаходиться в комі досить тривалий час. З часом, у Ани і її роботодавця зароджується потяг один до одного. Ho їх взаємовідносини погіршуються дивними подіями, що почали проходити в будинку, який наповнився лякаючою атмосферою, давить мороком і зловісною темрявою...

Гарний день, щоб померти / It's a Good Day to Die

Біглий гангстер, що ховається від своїх переслідувачів, несподівано зустрічає чарівну танцівницю go-go в одному із підпільних клубів. Вона підкорює його серце своєю пристрастю та незалежністю, і він виявляється втягнутим у її яскравий, але небезпечний світ. Закохавшись, гангстер вирішує ризикнути всім заради неї, проте їхні стосунки запускають ланцюжок запаморочливих подій. У світі, де кожен крок може обернутися зрадою, їм доводиться боротися за своє кохання, лавіруючи між злочинними розбірками, прихованими погрозами та власними темними таємницями. Ставки стають все вищими і кожен новий поворот може стати останнім.

Жадібні люди / Greedy People

Двоє безглуздих поліцейських, приїхавши на виклик, випадково вчиняють подвійний злочин: вбивають господиню будинку і, ховаючи сліди, обкрадають будинок. І на цьому вони не зупиняються.

Сутінки воїнів: Замуровані / Gau lung sing zaai wai sing / Twilight of the Warriors: Walled In

Гонконг, 1980-ті. Вкравши в обдуривших його бандитів мішок з, як він думав, грошима, нелегальний мігрант Чань рятується від них втечею і забігає до міста-фортеці Коулун — кварталу щільної забудови, який живе за своїми законами. Там він намагається продати наркотики, що опинилися в мішку, і «знайомиться» з місцевою бандою. Пожалівши нелегала, ватажок на прізвисько Циклон оплачує борг Чаня і дає йому роботу — так у хлопця з'являються хата та друзі. Тим часом власник нерухомості Коулуна та названий брат Циклона з'ясовує особистість людини, чиєї смерті він прагне багато років.

Читати також


up