П’ять найпоширеніших несправностей в iPhone і як їх позбутися

П’ять найпоширеніших несправностей в iPhone і як їх позбутися

Техніка американської компанії Apple вирізняється надійністю і тривалим терміном використання. Але часто за обставин, що не залежать від виробника, його пристрої виходять із ладу. Ми зібрали п’ять найпоширеніших причин, чому це відбувається. 

Найчастіші несправності iPhone, про які має знати власник

З досвіду майстрів сервісного центру, власники сучасних айфонів найчастіше звертаються по допомогу з таких причин:

  • Батарея. Вона може перегріватися, смартфон заряджається дуже повільно або втрачає заряд надто швидко навіть у режимі спокою. 
  • Чорний екран. Його спричиняють програмні й апаратні несправності, які в кінцевому підсумку можуть призвести до необхідності перепрошивання мобільного пристрою.
  • Потрапляння води в корпус. Попри досить потужний захист від вологи, тривалий її вплив може бути негативним, навіть якщо пристрій і далі стабільно працює після «купання».
  • Механічні пошкодження. Насамперед це розбитий екран, який перешкоджає нормальній взаємодії з пристроєм, а також тріщини та вм’ятини на корпусі.
  • Проблеми зі зв’язком. Вони можуть стосуватися як стільникового зв’язку, так і роботи модулів Wi-Fi чи Bluetooth.

Незалежно від складності проблеми ремонт айфонів краще довірити професіоналам. У такому разі ви будете впевненими в результаті та зможете отримати гарантію на виконані роботи. 

Як відновити роботу iPhone

Найперші дві рекомендації, які ви можете виконати в домашніх умовах, — це перезавантаження гаджета й підключення його до оригінального зарядного пристрою. Доволі часто такі «терапевтичні» заходи можуть допомогти в не надто складних випадках. Вам не доведеться робити перепрошивання, та й заміна АКБ зможе почекати. 

Але, якщо ваші зусилля не дали позитивного результату, подальші експерименти краще припинити й звернутися до фахівців сервісного центру MyApple.

Тут ви отримаєте: 

  • великий перелік ремонтних послуг для техніки Apple;
  • якісне обслуговування незалежно від складності проблеми;
  • гарантію на виконані роботи терміном від 14 днів до 1 місяця;
  • прозоре ціноутворення, яке допоможе підрахувати вартість ремонту заздалегідь.

Щоб отримати послуги з ремонту, звертайтеся в будь-який з наших магазинів, що працюють у Дніпрі та Запоріжжі. У нас також можна придбати нові оригінальні смартфони й іншу техніку Apple: планшети, десктопи, ноутбуки, смартгодинники. 

Читати також


up