Де в Києві можна здати мідь за вигідними цінами?

Де в Києві можна здати мідь за вигідними цінами?

Що таке металобрухт? Це будь-які відходи металів, які вважаються непридатними для використання. Фактично вони вже відслужили свій термін експлуатації або є частиною бракованої продукції. Збір та переробка брухту різноманітних металів сприяє збереженню ресурсів нашої планети та покращенню екології. Металобрухт є важливою стратегічною та енергозберігаючою сировиною для забезпечення виробництва. 

Мідь відноситься до кольорових малоактивних металів, який:

  • має червонувато- золотистий відтінок;
  • характеризується пластичністю;
  • піддається обробці шляхом кування;
  • добре проводить тепло і електричний струм;
  • може бути чистим та з вмістом домішок, що впливає на визначення марки металу;
  • не взаємодіє з водою та лужними розчинами;
  • відрізняється високою стійкістю до корозії;
  • входить до складу різноманітних сплавів, наприклад, бронзи, латуні, мельхіору та інших;
  • використовується в багатьох галузях промисловості: харчовій, будівельній, хімічній, а також в електротехніці та машинобудуванні. 

В сучасних умовах господарювання видобуток міді із руди, що включає збагачення, виплавку і рафінування, не покриває виробничі потреби в цьому металі. Тому значним попитом користується лом міді, який використовується для вторинної переробки. Це можуть бути відходи чистої чи змішаної зі спайками міді у вигляді браку литих, кованих та штампованих виробів, обрізок, частин труб, решіток, дроту, деталей холодильних агрегатів, котушок, крихти, стружки, елементів електродвигунів, роторів, статорів та інші.

У нас ви можете здати мідь в Києві та області за конкурентними цінами 

Компанія «БРУХТАР» більше 20 років займається заготівлею різноманітного металобрухту. Ми пропонуємо фізичним і юридичним особам найбільш сприятливі умови для співпраці. У нас можна продати мідь в будь-якій кількості (перелік пунктів прийому розміщений на сайті). Ми надаємо зручну можливість позбутися непотрібних металевих відходів і отримати за них за достойну грошову винагороду. Залежно від обсягу лому наші працівники готові приїхати до вас на об’єкт, на місці оцінити якість матеріалу, зважити його та провести розрахунок. Ми маємо сучасне високоточне обладнання та забезпечуємо вивезення брухту з території клієнта.

Бажаєте на вигідних умовах продати мідний матеріал? Звертайтеся в компанію «БРУХТАР». Впевнені: ви залишитесь задоволені.

Читати також


up