Прем’єра вистави Гра: сучасна хореографія, акторська майстерність та інтрига

Гучна прем’єра нової вистави «Гра»

20 жовтня відбулася прем’єра вистави у детективному жанрі - «Гра». Це естетика сучасної хореографії в поєднанні з харизматичною акторською грою. Разом з інтригуючим сюжетом, занурила глядачів у світ хтивих емоцій та пристрасних почуттів.
Гра, яку неможливо передбачити. Гра, яка стала викликом для кожного.

Нагадаємо, театр заснувала команда, котра в першу чергу вирішила втілити мрію в реальність та створити першу в Україні strip-виставу. Метою якої, була популяризація українських талановитих митців, розвиток культури та розвіяння стереотипів про танцювальний стиль - Strip!

Селебріті столиці теж завітали на премʼєру, а саме: Олена Олар, Максим Лавриненко (засновник телеграм каналу ТруХа), Анна Сагайдачна, Олена Олейнікова, Анастасія Ренард та представники «Київ Цифровий».

«Зрада. Пристрасть. Злочин. Вбивство. Це не просто танець - це ГРА, яку неможливо передбачити. Кожен крок - це виклик, кожен рух - ризик. Тут емоції палають, а ставки надто високі. Відчуй напругу, де життя перетинається зі сценою. Велика кількість енергії яка затягує тебе, неймовірна робота пророблена, скільки сил, щоб зробити таку виставу. Я в захваті» - поділилась акторка Олена Олар.

«Пластика, музика, атмосфера - 10. Трушність - 12. Це дуже гарно!!» - прокоментував Максим Лавриненко.

«Вистава «Гра» - це естетична насолода для очей. Отримала неймовірне задоволення від перегляду і сміливо можу сказати, що театр Shadow вийшов на новий та дуже потужний рівень. Пишаюсь нашими талантами і дуже хочу, щоби цю виставу побачив світ» - сказала акторка Анна Сагайдачна.

Нагадуємо, повторний показ вистави ГРА відбудеться вже 3 листопада на сцені Жовтневого Палацу у Києві.

Читати також


up