інтерв’ю акторки Анастасії Ренард

1. Анастасію, вітаю!

Ви - акторка, котра має не багато ролей, проте одні з головних. В чому секрет?
У мене, як і у кожного успішного актора, за спиною низка ролей з яких я починала. На жаль всю закулісну роботу не видно, але вона величезна. Ти маєш володіти професійними навичками, бути у хорошій акторській формі, тільки тоді можливий успіх. Та коли ти додаєш до цього коктейлю ще й віру у себе - приходять головні ролі. Особисто я, постійно працюю над собою, над якістю своєї акторської гри. До речі, зараз продовжую роботу з американсько-канадським акторським коучем, як це власне прийнято у багатьох акторів. 
2. Проте, якщо не кіно, чим би ви в житті займались?
В кіно ще стільки прекрасних професій, що інколи задумуюсь над продюсуванням. Якщо обирати взагалі іншу сферу, то пам’ятаю, як розширив моє сприйняття майстер-клас з дизайну інтер’єру, а особливо, магія комбінування кольорів. Я була у захваті, ніби почала бачити і відчувати все яскравіше. Особливо коли у подорожах, заходжу у автентичні крамниці тканин і любуюсь традиційними принтами. Тому хто знає, можливо колись надихнусь комбінувати образи вже і як стиліст.
3. Наразі завершився показ другого сезону серіалу Жіночий Лікар, ви граєте хірургиню Блонду. Як змінилось ваше життя після цього серіалу?
Студентки медичного факультету стали впізнавати на вулиці. Кажуть, серіал дуже подобається, тільки народжують зашвидко (сміється). Я кажу, що то магія кіно. Чимало наших глядачів підписалось на мене у соціальних мережах, особливо у ТікТок. Ми спілкуємось, проводимо прямі етери, один за одного переживаємо і радіємо.
4. Що зараз цікавого відбувається у вашому творчому житті?
Кастинги, проби, навчання, зйомки і підготовка до нового проєкту. Проте надіюся, що скоро в мене станеться відпустка (сміється). Адже над «Жіночим лікарем» ми працювали майже 5 місяців, до ролі я активно готувалася, паралельно були і інші проєкти, фотосесії. Тому, час трішки видихнути, щоб йти далі - до нових вершин.
5. Кажуть, що актори в кадрі та в житті - різні люди. А яка в житті ви, як людина, як дівчина?
Думаю, поки кінематограф бачить лише декілька моїх граней. Якщо одним словом, я - дослідниця. В мене гнучка природа, я постійно в пошуку. Багато подорожую наодинці, зустрічаю нових людей, ділюсь надихаючими історіями. Обожнюю швидкість, навчилась кататись на мотоциклі, ганяю на сноуборді.
6. Які маєте хобі?
Я обожнюю співати джаз, здійснювати соло-подорожі. Мої хобі мають активний ритм - це як і катання на сноуборді, на мотоциклі, на сапі, пляжний волейбол, так і серфінг.
7. Як встигає все Анастасія Ренард? Маєте лайфхаки? Адже ви активно ведете соціальні мережі, знімаєтесь у кіно, даєте інтерв’ю. Як в цьому ритмі залишати час і для себе?
Перший секрет - встигнути все неможливо. Це ілюзія, яку нав’язує нам соціум, щоб ми відповідали його стандартам. Коли ти приймаєш цей факт, розуму стає спокійніше і треба повертатись до плану роботи, й встигати робити найголовніше. Але маю зізнатися, в мені є той клятий перфекціоніст, який хоче робити усе бездоганно, тому доводиться втихомирювати його різними методами. Виділяти найголовніше і максимально себе хвалити за будь-які здобутки, і просто за те, що ви в себе є.

Читати також


up