Вибір меблів для будь-якого приміщення: як купити якісний гарнітур

Вибір меблів для будь-якого приміщення: як купити якісний гарнітур

Меблі мають бути в кожному будинку або квартирі. Важливо, щоб вони були якісними й довгий час зберігали початкові характеристики. Маються на увазі міцність, надійність та краса.

Придбати гарнітур сьогодні можна онлайн, для цього не обов’язково витрачати багато часу. Проте інформація в інтернеті не завжди відповідає дійсності. Важливо знати, як купити справді якісний гарнітур, щоб не витратити кошти дарма.

Куди варто звернутися

Меблевий магазин Frisco пропонує безліч цікавих варіантів для оформлення житлових та робочих приміщень:

  • комплекти для спальні, ліжка та матраци;
  • м'які корпусні меблі;
  • гарнітури для дитячої кімнати, вітальні;
  • шафи та аксесуари для передпокою і кухні;
  • різноманітні інтер'єрні прикраси.

У каталозі можна ознайомитись з повним асортиментом товарів, доступних для придбання в режимі онлайн або в одному з салонів міста Києва. Вибір продукції в магазині задовольнить навіть найбільш вибагливих клієнтів.

Які критерії важливі під час придбання меблів

Для кожного покупця мають значення колірна гама та відповідність гарнітуру стилістиці інтер'єру приміщення. Безумовно, ці фактори важливі, оскільки правильно підібрані меблі дозволяють створити потрібний настрій та відповідну атмосферу в кімнаті.

Однак існують ще декілька важливих параметрів, які обов'язково потрібно враховувати:

  1. Якість. Вибрані меблі мають чітко відповідати меті та способу використання. Важливо, щоб вони були міцними, естетично привабливими, з якісною фурнітурою та покриттям.
  2. Матеріал. Даний критерій повністю залежить від умов, в яких буде використовуватися той чи інший предмет. Наприклад, для кухні краще купувати вироби, які не вбирають зайву вологу та запахи, а також легко миються від забруднень. Для ванної кімнати більше підходять меблі, які не втрачають привабливого вигляду та функціональності під дією підвищеної вологи.
  3. Функціональність. Більшість людей віддають перевагу стилістичним рішенням в інтер'єрі з мінімальним завантаженням простору кімнати. Прекрасною альтернативою зайвим полицям або навіть новій шафі у спальні стане ліжко з додатковим внутрішнім простором для зберігання речей та постільних аксесуарів, а для дитячої кімнати можна обрати складні ліжка чи столи-трансформери.

Меблі є головним атрибутом будь-якого приміщення, вони наповнюють та реалізують його призначення.

В офісі чи кабінеті надається перевага зручним столам для роботи та містким шафам для зберігання документів. У затишній вітальні центральним компонентом є зона відпочинку з м'якими корпусними меблями, кавовим столиком, шафами для книг.

Меблі з натуральної деревини підкреслять статусність інтер'єру — він буде виглядати дорогим та цікавим. Якщо потрібно обставити приміщення більш легкими елементами в повітряному дизайні, для цієї мети чудово підійдуть металеві моделі світлих кольорів.

Яку інформацію потрібно уточнити перед придбанням

Першочергово необхідно з’ясувати параметри приміщення. Простору кімнату з високою стелею можна доповнити місткими масивними меблями або оформити в мінімалістичному стилі. Компактне, але світле приміщення може стати основою для романтичного інтер'єру в стилі прованс із різноманітними візерунками та світлими меблями.

Ще одним важливим моментом є зручність для користувача. Якщо в кімнаті мешкає людина низького зросту, найбільш часто використовувані полиці та меблі варто встановлювати на відповідній висоті. З точки зору місткості, високі меблі можуть бути гарним рішенням, однак треба продумати доступ навіть до найвищих та найглибших ярусів.

Враховуючи зазначені критерії, ви завжди зможете знайти оптимальний варіант для меблювання будь-якої кімнати. Сучасні виробники випускають гарнітури, що відповідають різним смакам і потребам, вибирати їх також можна і з допомогою фахівця. В інтернет-магазині Frisco розміщені докладні описи до всіх товарів, тому розібратися з ними буде неважко.

Читати також


up