Привітання з Днем Ангела: гарні вірші та проза своїми словами

Привітання з Днем Ангела: гарні вірші та проза своїми словами

У кожної людини є свій небесний покровитель — Ангел-Охоронець. Ми згадуємо його з надією в складні хвилини і з радісною посмішкою в день, коли святкуємо особливе свято - День Ангела. Це світле торжество заслуговує на найщиріші побажання, детальніше тут https://agrodream.com.ua/pryvitannya-z-dnem-angela.html, і саме тому ми підготували для вас чудові привітання.

Короткі привітання з Днем Ангела

Легкі побажання для щасливого дня

Не має значення, яке сьогодні небо — ясне чи похмуре, сонячне чи дощове, адже головне, що твій Ангел-Охоронець махає тобі з неба і вітає з іменинами. Зі святом! Вір у нього, і він завжди буде поруч!

Час радості та обіймів

Це час привітань і теплих обіймів, коли твій ангел злітає до тебе, міцно обіймає та бажає всього найкращого в цей особливий день. Нехай він завжди буде з тобою — сьогодні, завтра і в усі дні! Зі святом!

Побажання здоров'я та добра

Вашому доброму ангелу - вінець, а вам — міцного здоров'я! Нехай цей світлий день, який ми святкуємо як іменини, принесе вам радість, щастя і благополуччя.

Гарні привітання у віршах

Вірш-побажання для душі

Летить по небу ангел білий,
Торкнеться ніжно твоєї душі.
Сьогодні святкуєш день красивий,
І на честь нього вірші ці прийми.

Нехай завжди він буде поряд,
У щасливі миті, в моменти смутку,
Щоб зранку, від самого початку,
Був поруч і скрізь захищав.

Нехай осяює життя білим світлом,
І мрії допомагає здійснювати!

Побажання щастя та спокою

На твої іменини дорогі
Я не встигла коровай спекти,
Та підготувала теплі слова —
Від душі, щирі і святі.

Бажаю щастя і любові,
Щоб всі біди обминали,
А ангел-охоронець тебе зберігав,
І завжди вірний шлях показував!

Незвичні привітання в прозі

Урочисті слова для особливого дня

Сьогодні твоє ім'я звучить урочисто і гарно, адже це - твій День Ангела. Прийми мої теплі побажання: нехай ти і твій ангел будете нероздільні, всі мрії — досяжні, а прагнення - здійсненні!

Побажання здоров'я та підтримки

Є в році день, коли світло цього свята сяє особливо яскраво — це День Ангела. Вітаю тебе з цим днем, бажаю міцного здоров'я, і щоб твій ангел завжди залишався поруч, оберігаючи тебе та примножуючи щастя!

Побажання добра та захисту

Кожна людина має свого охоронця, який завжди поруч - ангела-охоронця. Сьогодні свято твого ангела, і я хочу побажати тобі всього найкращого та найсвітлішого. Нехай доля дарує радісні моменти, а небесна сила завжди допомагає в потрібний момент. Зі святом!

Як найкраще привітати з Днем Ангела

Іменні подарунки

Подаруйте іменний презент. Хорошим варіантом буде підвіска з ініціалами, іменем чи зображенням святого покровителя. Ідеально, якщо вона буде освячена в церкві.

Подарунки церковного характеру

Іменини зазвичай супроводжуються церковними подарунками. Подаруйте невеличку іконку з Покровителем, яку можна носити з собою.

Солодкі подарунки

Щоб зробити свято ще більш затишним і радісним, додайте до привітань солодкий подарунок: замовте торт, печиво чи пряники ручної роботи, або ж підготуйте солодкий букет. Це додасть тепла та радості до святкового чаювання.

Висновок

День Ангела - це особливий день, коли ми згадуємо про свого небесного покровителя, дякуємо йому за підтримку і захист. В цей день ми бажаємо гарного дня, адже це свято сповнене світла, тепла і радісних побажань. Тож не втрачайте нагоди привітати близьких, побажавши їм миру, любові, здоров'я і благополуччя. Хай ваш ангел завжди буде поруч, освітлюючи шлях і підтримуючи на кожному кроці!

Читати також


up