«Читаємо з любов`ю»: Yakaboo та Новий канал починають спільний проєкт з популяризації читання

«Читаємо з любов`ю»: Yakaboo та Новий канал

Цього тижня на Новому каналі стартує серіал «Молода», події якого відбуваються за лаштунками книжкового видавництва. На честь цього національна книжкова платформа Yakaboo спільно з Новим каналом запускають проєкт популяризації читання «Читаємо з любов`ю». Головна ціль такої колаборації — підтримати інтерес українців до читання, а також підкреслити роль книги як інструменту психологічної розрядки та відновлення ментального здоров`я.

Yakaboo і Новий канал планують разом розповідати про цікаві книжкові новинки на українському видавничому ринку, готувати книжкові рекомендації від зіркових ведучих, проводити спільні промо та розіграші у соцмережах, інтегрувати тему читання та любові до книжок у телевізійні проєкти.

Ситком «Молода», який стартує вже сьогодні, 20 березня о 20:00 на Новому каналі — це романтична та дотепна історія про 40-річну Ольгу (її блискуче зіграла акторка Ольга Жуковцева), яка змушена вдати з себе набагато молодшу жінку заради повернення у професію та отримання бажаної роботи у видавництві.

І хоча в серіалі домінує тема любові та легкий гумор, наскрізна тема ейджизму має привернути увагу глядачів. Це суспільно важливий момент, оскільки стереотипи щодо віку працівників не приносять користі бізнесу і у соціумі зараз активно ведеться боротьба з цим ганебним явищем.

Звісно, у серіалі дуже багато книжок, бо більшість подій відбувається в офісі видавництва, де вся атмосфера нагадує про те, що читати книжки здорово, модно і навіть сексі.  То ж якщо ви любите книжки, якщо вам цікаво дізнатися, як рукописи перетворюються на бестселери та які пристрасті чи навіть інтриги вирують у книжковому світі – Yakaboo запрошує до просмотру «Молодої»!

«Коли до нас звернувся Новий канал з пропозицією  проєкту «Читаємо з любов`ю», ми були у захваті. Це ж круто популяризувати читання та українських авторів через телевізійний контент разом з таким рейтинговим каналом і це повністю співпадає зі стратегією Yakaboo: зробити Україну найчитаючою країною Європи», — зазначає CЕО Yakaboo Олена Безугла.

Компанія Yakaboo не тільки виступила консультантом серіалу «Молода», вона запросила знімальну групу на найбільший в Україні книжковий склад, де також проходили зйомки. А в кадрах серіалу можна буде побачити реальні книжки — топи продажів видавництва Yakaboo Publishing. Разом з героями та акторами серіалу, а також ведучими Нового каналу Yakaboo планує розказувати українцям не тільки про важливість та користь читання, але й про задоволення, яке воно приносить.

У свою чергу автори ситкому вважають, що легкий сюжет, гумор та книжки допоможуть глядачам трошки відволіктись від суворої реальності — звісно, бо серіал знімався ще до початку повномасштабного вторгнення. Але саме зараз всім українцям так не вистачає  теплих згадок про наше мирне життя, своєрідної «паралельної реальності», яка хоча б ненадовго дала б нам відчуття перепочинку, психологічно нас перезавантажила, підживила вірою у краще. Саме тому у серіалу є всі шанси здобути прихильність глядачів.

«Серіал «Молода» порушує питання ейджизму, любові до себе, віри в свою мрію і силу кохання. Кожен хоче залишатися молодим і бути завжди затребуваним, гарним, активним, цікавим і в темі. Цей серіал покаже глядачам, що бути таким можна в будь-якому віці, і немає різниці, яка цифра стоїть в паспорті. Соціум і радянська влада насадили нам багато установок. Тож хочеться свободи у головах і більше шансів проявити себе у будь-якому віці», — говорить режисерка «Молодої» Міла Погребиська.

Дивіться серіал «Молода» з понеділок по четвер на Новому каналі і читайте з любов’ю разом з Yakaboo та Новим каналом!


Читати також