Цифрове запрошення на весілля – сучасно і практично

Цифрове запрошення на весілля

Ще зовсім недавно організаторам шлюбних вечірок доводилося замовляти паперові запрошення для гостей. Однак з’явилася нова, сучасніша опція — онлайн запрошення на весілля. Це дійсно ефективний спосіб повідомити родичам та знайомим про важливу подію та спонукати їх відповісти на запрошення, щоб молодята знали, хто точно розділить з ними свято.

Як виглядає онлайн-запрошень на весілля?

Електронне запрошення являє собою сайт на одну або декілька сторінок. Найпростіший односторінковий варіант містить імена пари, фото, дату та час святкування, а також адресу місця проведення урочистості. Складніші за формою запрошення містять додаткову інформацію:

  • розпорядок весільного дня,
  • опитування в Google-формі,
  • таймер зворотного відліку,
  • фотогалерею молодят,
  • піддомен з іменами молодят.

Якщо ж пара вирішить максимально заінтригувати своїх гостей, вона може обрати преміальний формат запрошення, де кожен адресат матиме:

  • посилання зі своїм іменем,
  • кнопку для підтвердження своєї присутності,
  • можливість ділитися медіаконтентом з урочистості у спільній Telegram-групі.

Цифрові запрошення, які пропонує компанія Invito, мають універсальний дизайн, який максимально передає романтичний настрій майбутнього свята. Тож естетики такому сповіщенню не забракне.

Переваги онлайн запрошень

В першу чергу онлайн запрошення на весілля відрізняється своєю практичністю. Гості миттєво отримують сповіщення на свій мобільний телефон й можуть у зручний спосіб надіслати відповідь. Організатори весілля таким чином заздалегідь знатимуть точну кількість гостей й зможуть спокійно планувати їх розміщення та ролі на святі.

Цифрове запрошення також цінується завдяки своїй екологічності, адже відпадає необхідність у друці паперових аналогів, а також їх розсилці поштою. Це простий і доступний спосіб зменшити свій негативний вплив на навколишнє середовище. Додатково запрошені гості отримують більше корисної інформації, такої як посилання на карту з відміченим місцем проведення урочистості.

Компанія Invito пропонує виготовлення персоналізованих цифрових листівок всього за два дні. Ще одним приємним аспектом такого запрошення є надзвичайно привабливі ціни на послугу. Кожен знайде відповідний варіант за приємною ціною. Долучитися до довгого списку щасливих пар, які отримали позитивний досвід використання цифрового запрошення, можна, написавши менеджерам Invito в Інстаграмі.  

Читати також


up