Жіночі спортивні костюми оптом — зручне вбрання для любительок комфорту

Жіночі спортивні костюми оптом

Жінки використовують зручний спортивній одяг не тільки для занять спортом, вони залюбки носять його вдома, одягають для прогулянки або поїздки на дачу. Компанія «Rebekka» пропонує власникам роздрібних крамниць одягу та модних бутиків постачання зі складів 7 км Одеса спортивних костюмів жіночих оптом за ціною виробника.

Які костюми для спорту можна придбати?

Жіночі костюми оптом бажано підбирати з урахуванням особистих уподобань представниць слабкої статі різної комплекції, стилю життя та віку. У каталозі сайту представлені:

  • Костюми з еластичного трикотажу, який легко пропускає повітря та ідеально облягає тіло. Цей матеріал не втрачає привабливого вигляду навіть після тривалого використання, відмінно переносить багаторазове ручне та машинне прання, швидко висихає та мало мнеться. Такі моделі гармонійно виглядають з рюкзаком чи спортивною сумкою.
  • Повсякденні спортивні костюми жіночі оптом із натуральних тканин. У моделях вільного крою комфортно здійснювати прогулянки та відпочивати вдома.
  • Ексклюзивні, прикрашені аплікацією, паєтками, стразами та вишивкою, фешн моделі з легкої бавовняної тканини та велюру допомагають красуням будь-де бути чарівними.

На нашому сайті легко вибрати та купити оптом жіночі спортивні костюми стандартних і великих розмірів для жінок будь-якого зросту та комплекції.

Є моделі з каптуром, які легко пропускають повітря, але надійно захищають від вітру та дощу, з оригінальною застібкою, з накладними або врізними кишенями, з манжетами на рукавах і знизу курток та штанів і без них.

Власниці стрункої фігури для занять фітнесом віддають перевагу комплектам з лосинами, що ідеально облягають ніжки, і точно підігнаних по фігурі курток, футболок і топів.

Які моделі мають підвищений попит?

Привабливий вигляд костюмів для спорту важливий, але не головний елемент популярності моделей. 

Зверніть увагу:

  • на точну відповідність розмірній сітці, зручність і практичність, використання;
  • здатність після тривалого використання або прання зберігати початкову форму (для збільшення міцності й еластичності до натуральних волокон часто додають невеличку кількість синтетичних волокон еластану або лайкри);
  • повітропроникність – влітку мають попит полегшені моделі з натуральних тканин, бавовняного трикотажу та віскози, для міжсезоння купують костюми у три нитки або велюру, взимку частіше купують теплі вироби з начосом.

Представлені на нашому сайті товари відповідають модним трендам цього сезону та мають відмінну якість. Замовляйте товари по вигідній ціні без зайвої трати часу та сил.


Читати також