Добірка книг «Літо - час книжкових пригод» Видавництво Ранок

Добірка книг «Літо - час книжкових пригод» Видавництво Ранок

Добірка "Літо - час книжкових пригод". Зібрала в неї націкавіші книги про пригоди, бешкетних та харизматичних головних героїв, книги, читання яких стане задоволенням для усієї родини, адже вони такі цікаві та захопливі.

Банда піратів. На арбордаж!

Уперед, пірати! Томас Вогняний, Марі Безстрашна і Віллі-Розумник чекають на тебе, щоб вирушити у подорож на їхньому галеоні «Чорний Дракон»! Отже, курс на неймовірні пригоди з піратами!

Зазмарний детектив. Горобці проти Опудала

Нудні уроки старого горобця Дзьоба: як уберегтися від небезпеки, як не втрапити в пазурі кота… Не цікаво! Хіба про це мріє юний хвацький горобчисько Куций? Де практика? Де свист вітру в пір’ї, коли мчиш на ворогів? Куцого ніхто не розуміє, навіть подруга, синичка Соня, вважає його легковажним. А він хоробрий! І він доведе! Але… куди ж поділася Соня? Ось тобі й практика. Треба врятувати синичку, не попастися самому, а ще розкрити таємницю опудала. Отже, доведеться згадати науку старого Дзьоба й почати свою першу кримінальну справу!

Білки, шкіпер, альбатрос, або Історія про те, як виник сноубординг

Білки, шкіпер, альбатрос, або Історія про те, як виник сноубординг

Весела і динамічна історія про двох маленьких білченят, які весь час шукають пригоди і геть нічого не бояться. Їхнє прагнення до нового та незвіданого і є рушійною силою цієї історії. Вона пронизана добрим гумором і чарівною атмосферою зимового лісу. Історія дуже легко і щиро розповідає про вірність, дружбу і сміливість.

Пес Патрон і шкарпетковий монстр

Пес Патрон і шкарпетковий монстр

«Всі чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, знаходячи міни та вибухівку.

Але чи знаєте ви, що Патрон ще врятував Землю від здоровезного Шкарпеткового Монстра, який прилетів з далекої галактики? Ні? Тоді розгортайте цей фантастичний комікс, і ви довідаєтесь про те, що сталося, коли Патрон натрапив на Монстра, чим небезпечні шкарпетки і як Патрон та його друзі, Святе Каченя й робот Григорій, перемогли прибульців-агресорів. Такі пригоди — це справжня фантастика! Але у Патрона всі пригоди неймовірно фантастичні!

Ліцензійні кошти від продажу кожного комікса йдуть у благодійний «Фонд Пса Патрона».»

Вусата історія

Вусата історія

Одного разу другокласник Семен зустрів особливого гостя — рудого кота з довжелезними вусами. І саме з них, із вусів, починаються історії, які змінять життя хлопчика. Кіт дивуватиме Сема своїми секретними вміннями, таємно допомагатиме іншим, а головне — відкриє найбільшу хлопчикову суперсилу. Це казкова повість про дитинство, дружбу й помічників, які трапляються в житті кожного.


Читати також