Костянтин Ом, котрий виступає під псевдонімом RAZ OM випустив кліп на пісню Лютий 2022

RAZ OM презентував третю пісню Лютий 2022

Виконавець RAZ OM випустив кліп на пісню "Лютий 2022". На відео - емоції, котрі українці переживали в перші дні після початку повномасштабної війни та надію, котрі мали в душі. Ця пісня ввійде до альбому "Віра. Надія. Україна"

Слова для пісні "Лютий 2022", були написані поетесою Іриною Ліннік. Це друга наша суміна робота. Спочатку слова передавали біль в перші дні після початку повномасштабної війни. Я запропонувати показати також надію та віру в світле майбутнє в пісні. Зазвичай я виконую пісні в реп стилі, але тут я хотів показати більше емоцій та передати силу, тому прийнято було рішення про спробу заспівати баритоном та з рок подачею. Від першої версії пісні ми були просто в захваті. В паралель почали працювати над кліпом допоки йде робота над піснею. Основний посил - це світло навіть в пітьмі.

Створюючи цю пісню я кожного разу переживав ємоції, котрі я та мої близькі, друзі та знайомі відчували під час перших днів повномасштабної війни.

Це вже третя пісня з альбому. Загалом плануємо 5 пісень до альбому. Я і надалі буду працювати та розвивати українську творчість. Це буде як і реп так і поп напрямки. Тому до нових зустрічей.


Читати також