Рукави для зберігання зерна від компанії АГ-БАГ-Україна

Полімерні рукави

Полімерні рукави вже багато років використовуються в Україні та в усьому світі як метод дешевого й ефективного зберігання сільськогосподарської продукції у герметичному середовищі.

Дана технологія полягає в упаковуванні зерна в гнучкі рукави з плівки відразу після обмолоту. Таким чином, як сухе, так і вологе зерно можна безпечно зберігати протягом багатьох тижнів і навіть місяців. Рукава для зберігання зерна дозволяють створити дуже дешеві буферні сховища та знизити, чи повністю виключити високі інвестиційні витрати, пов'язані з будівництвом силосів чи складів.

Технологія пакування зерна в силосних плівках також дає велику гнучкість з точки зору місця зберігання продукції та кількості тонн, які господарства можуть зберігати одночасно.

Рукави BUDISSA BAG від компанії АГ-БАГ-Україна

Пропозиція компанії АГ-БАГ-Україна, яка діє на українському ринку вже понад 15 років, також включає оригінальні полімерні рукави BUDISSA BAG. Вони виготовляються з використанням тільки первинної сировини, при цьому строго контролюються якість і технічні параметри, важливі з точки зору використання рукавів у технології зберігання кормів і зерна. Найвища якість рукавів – це також гарантія того, що корми чи зерно будуть безпечно зберігатися максимально довгий час.

Крім постачання рукавів, компанія АГ-БАГ-Україна пропонує своїм клієнтам широкий спектр спеціалізованих машин, а також допомогу та консультації при запуску всієї технології. Компанія готова до постійної та різноспрямованої співпраці щодо зберігання різної продукції в полімерних рукавах.

Вивантажувач зерна з рукавів для збирання

На сайті https://ag-bag.ua/ можна замовити вивантажувач AKRON, призначений для вивантаження зерна з полімерних рукавів. З його допомогою можна вивантажити з рукавів як сухе зерно, яке легко осипається, так і вологе зерно кукурудзи, яке є більш вимогливою сировиною. Швидке та якісне вивантаження зерна з рукавів дозволяє економити робочий час працівників, а також мінімізує втрати зерна, які можуть виникнути під час вивантаження.

Причіп-перевантажувач

Причіп-перевантажувач – це обладнання, яке значно пришвидшує збирання врожаю в господарстві. Його використання у виробничому ланцюгу економить до 30% часу роботи комбайнів. Переваги використання причепа-перевантажувача:

  • підвищення ефективності роботи зернозбиральних комбайнів до 30% – комбайн не зупиняється і вивантажує зерно з бункера на причіп під час руху;
  • можливість роботи на мокрому полі – коли умови не дозволяють в'їзд важких тягачів з напівпричепами;
  • мінімізація часу, необхідного для завантаження рукавів;
  • можливість зважування врожаю в разі використання причепа, обладнаного відповідною системою.

Читати також