Зірковий дебют ТікТок блогерки SIMBOCHKA у ролі ведучої українського телеканалу

Зірковий дебют ТікТок блогерки SIMBOCHKA у ролі ведучої українського телеканалу

Відома ТікТок-блогерка SIMBOCHKA, яка нещодавно переїхала до Києва з рідних Сум, дебютувала на модному українському телеканалі у ролі ведучої. Завітала зірка одразу на важливий івент «Нескорені», який мав на меті допомогти нашому воїну з Борисполя – Павлу Коваленку. 

Ведучий київського концерту в рамках туру  – Юрій Горбунов. Головний герой Павло Коваленко був присутній у залі разом із родиною. Усі присутні розуміли, що купівля квитка – це особиста допомога пораненому захиснику. Глядачі стали частиною великої благодійної ініціативи, яка має потужний соціальний вплив і змінює життя Героя на краще.

В ефір потрапило відео, де SIMBOCHKA бере інтерв’ю у Юрія Горбунова, співачки KOLA та у багатьох інших медійних особистостей.

«Я така щаслива, що Київ прийняв мене з такою щирістю та теплом! Мене неймовірно надихає новий досвід. Запрошення від HD FASHION стало для мене відвертою несподіванкою, але це велика честь стати їх частиною. З радістю буду ділитися новими пригодами у своїх соціальних мережах. Тож, слідкуйте!» - SIMBOCHKA.

Кумир молодого покоління неабияк заінтригувала фанатів своїм виходом у світ. Тепер фоловери дівчини з нетерпінням чекають нових репортажів з улюбленицею. Подейкують, що SIMBOCHKA незабаром дебютує не лише, як ведуча, але і співачка. 

Нагадуємо, SIMBOCHKA - популярна українська блогерка у ТікТок з потужною аудиторією у 2,5 млн підписників.


Читати також