19.02.2022
Розваги
eye 174

Олівія Колман увійшла до акторського складу серіалу «Великі надії»

Великі надії 2022 олівія колман

Головну роль зіграє зірка "Дюнкерка" Фінн Вайтгед.

Класичний роман Чарльза Діккенса "Великі надії" отримає чергову екранізацію. Телеканали FX та BBC об'єдналися для роботи над міні-серіалом за мотивами знаменитого твору.

Як повідомляє видання Variety, телеканали анонсували зірковий акторський склад майбутньої шестисерійної драми. Очолить каст зірка «Дюнкерка» Фінн Вайтгед, який зіграє головного героя оповіді, Піпа, також одну з ключових ролей виконає оскароносна Олівія Колман — вона втілить на екрані сумнозвісний образ божевільної міс Гевішем. Серед інших членів творчого ансамблю значаться Ешлі Томас, Джонні Гарріс, Шалом Брюн-Френклін, Гейлі Сквайрс, Оуен МакДоннелл, Трістан Гравель та Метт Беррі.

Сценарій напише Стівен Найт, який працював над серіалом «Гострі картузи» та байопіком «Спенсер». Він також виступить виконавчим продюсером спільно з Томом Гарді, Рідлі Скоттом, Діном Бейкером, Девідом В. Цукером, Кейт Кроу та Моною Куреші. Основний режисер шоу - постановниця "Кінця ї***го світу" Люсі Форбс.

У романі «Великі надії» розповідається історія бідного хлопчика-сироти Філіпа «Піпа» Пірріпа, який прагне стати частиною елітного суспільства, щоб домогтися заручин із вихованкою своєї сусідки міс Гевішем — гарною, але зарозумілою Естеллою. Роман екранізувався вже понад десять разів.

Читайте также


up