Прем'єра пісні «Обійми» від співачки Олівії та музиканта Михайла Чудновського

Прем'єра пісні «Обійми» від співачки Олівії та музиканта Михайла Чудновського

Вітаю! Я Олівія — професійна музикантка, випускниця Національної музичної академії України, співачка, композиторка та авторка текстів пісень. Я також волонтерка та амбасадорка благодійної організації «Фундація об'єднаних для перемоги». Люблю своє життя та людей в ньому.

Нещодавно я мала честь випустити нову пісню «Обійми» у колаборації з талановитим музикантом Михайлом Чудновським. Михайло — музикант, мультиінструменталіст, який володіє багатьма музичними інструментами, зокрема фортепіано та цимбалами. Він закінчив Національну музичну академію України. На даний момент являється музикантом гурту ONUKA, а також аранжувальником вокальних та інструментальних творів.

19.06 відбула премʼєра пісні «Обійми».

Пісня «Обійми» – це лірична пісня, яка проникає в глибини душі завдяки ніжному супроводу фортепіано та струнного ансамблю. В пісні розповідається про силу обіймів у моменти розлуки. Це гімн ніжності, любові та підтримки, яка здатна подолати будь-які відстані. Обійми супроводжують нас усе життя, ніби зупиняючи час. Вони стали символом захисту та збереження любові, даючи нам відчуття безпеки та тепла в найважчі моменти.

На написання пісні мене надихнули люди. Ми обіймаємося при радісних зустрічах та сумних прощаннях. Але після кожного розставання знову настане бажана зустріч. Кожне обіймання – це обіцянка повернутися, це надія на новий початок. 

Відчуйте магію обіймів і нехай ця пісня стане вашою особистою маніфестацією любові та підтримки в житті.

На пісню знята ніжна відео робота.

Читайте также


up