Співак Sysuev випустив романтичний сингл «Мріяв»

Співак Sysuev випустив романтичний сингл «Мріяв»

Український співак Sysuev повертається з новим романтичним синглом "Мріяв". Співак постав в новому музичному амплуа перед слухачем. Якщо попередній трек “Нікі” був відвертим і сексуальним, то ця прем’єра стала викликом, очною ставкою, яка підсвічує щирість почуттів та цінність внутрішньої натури у стосунках.

"”Мріяв” я написав дуже швидко. Повний текст і мелодія були готові буквально за пару днів. Пам’ятаю, як йшов по сонячному Києву та мені несподівано прийшли в голову перші рядки: “І нам світитиме знов Сонце, бо так ми мріяли з тобою знов удвох про це", і далі вже почав будуватися увесь текст. Я заздалегідь знав, що ця пісня буде сильно відрізнятися від попереднього синглу, але це мене зовсім не бентежило. Все-таки кожен мій трек ― це окрема історія, періоди життя, різні внутрішні стани, тому і музика, яка їх супроводжує, також відрізняється. Я багато думаю про протиріччя, які є в кожному з нас, і різниця між моїми двома релізами це дуже підкреслює”, — ділиться Sysuev.

У пісні “Мріяв” Sysuev розповідає історію від імені людини, яка тільки починає стосунки, вони можуть стати як дружніми, так і романтичними. Напевно, більшість впізнає себе, коли згадає моменти поступового пізнання один одного та розкриття себе, своєї внутрішньої натури, чесної та прозорої, такої як є.

Читайте также


up