ТОП барабанщиця України DRUM QUEEN випускає дебютний сингл та кліп «НЕ ЗАПРОШУЙ»

ТОП барабанщиця України DRUM QUEEN випускає дебютний сингл та кліп «НЕ ЗАПРОШУЙ»

«НЕ ЗАПРОШУЙ» — авторська пісня Кейт Багінської в жанрі поп-панк і перша музична робота виконавиці, як сольної артистки. 

Дебютний кліп  DRUM QUEEN — історія про те, як вона вчилась обирати себе, залишатись вірною своїм принципам і мріям.

«Ця пісня — реальна історія 16-річної мене», - коментує DRUM QUEEN.

«НЕ ЗАПРОШУЙ» стала першим кроком Кейт до втілення мрії бути вокалісткою. В цій пісні вона ділиться історією шістнадцятиріччя і нерозділеного кохання, який авторка відрефлексовує у важливий заклик для дівчат і хлопців: «Ти краща версія себе!».

«Не закохуйтеся в мудаків», — з посмішкою говорить DRUM QUEEN.

Вже 14 років Кейт професійно грає на барабанах з відомими українськими артистами, такими як: Дантес, Монатік. Також виступала запрошеною музиканткою під час благодійних футбольних матчів в підтримку України у 2022 році з DOROFEEVA, Русланою, Тіною Кароль, Юлею Саніною, Катериною Павленко (Go_A).

За цей час вона стала однією з найкращих барабанщиць в Україні. Тож сценічне ім’я – це відсилка до минулого досвіду артистки, який сформував її та дав можливість музично зростати.  

“Я дуже кайфую грати, викладатись і проживати емоції саме через гру на барабанах, так народився мій псевдонім DRUM QUEEN. Але завжди мріяла співати, бути фронтвумен”, – коментує Кейт.

“Моя дитяча мрія - співати на сцені. Коли в дитинстві дивилась кліпи і виступи артистів по телевізору – хотіла так само. У 12 років я вперше почула альбом Авріл Лавін «The Best Damn Thing» і закохалась. Слухала його на плеєрі нон-стоп, з того моменту і почав формуватись музичний смак і любов до панку”, – DRUM QUEEN. 

Окрім цього, разом з треком, DRUM QUEEN випускає кліп, який повністю відображає Кейт по стилю і стану душі. В кліпі розкривається історія дівчини, яка вже вийшла з "one sided love" стосунків і збирається на свій сольний концерт, де її чекає повний зал шанувальників.

“Кліп “НЕ ЗАПРОШУЙ” – візуалізація моєї мрії - виступати на сцені, як фронтвумент власного гурту! Мрія, яка стає все ближче кожного дня”, – коментує Кейт.

Кліп «НЕ ЗАПРОШУЙ» – дебютна робота режисера Олега Мусіяна, з творчим псевдонімом Monzatog. Він описує історію пісні, залаштунки розставання, рефлексію головної героїні, та процес усвідомлення власної самоцінності. Попри нерозділені почуття, героїня йде до своєї мети, грає концерт, робить те, що їй подобається і зрештою – ставить себе на перше місце «видаляючи номер того самого мудака».



 



Читайте также


up