QUEST PISTOLS, WELLBOY та Parfeniuk презентують трек «ДІВ ЧИНА»

QUEST PISTOLS, WELLBOY та Parfeniuk презентують трек «ДІВ ЧИНА»

Легендарний український гурт QUEST PISTOLS повертається з новою піснею під назвою "ДІВ ЧИНА", яку вони презентують разом із молодими та перспективними виконавцями WELLBOY і Parfeniuk. Цей проєкт об’єднує кілька поколінь українських музикантів та демонструє нове звучання QUEST PISTOLS у гармонії з сучасними трендами.

QUEST PISTOLS — гурт, який свого часу перевернув українську поп-сцену та став символом сміливих рішень у музиці та сценічних виступах. У грудні 2022 року QUEST PISTOLS офіційно повернулися на українську сцену після тривалої перерви, випустивши україномовну версію свого хіта “Ти Неймовірна”. З того часу артисти презентували ще ряд успішних робіт, серед яких були “Очі” (фіт з Артемом Пивоваровим) та “Божевільна”.

QUEST PISTOLS обрали для колаборації саме WELLBOY і Parfeniuk не випадково. Молоді артисти за останні роки продемонстрували неабиякі успіхи в українському музичному просторі. Їхнє свіже бачення музики, креативний підхід до створення треків та здатність знаходити відгук у молодої аудиторії зробили їх ідеальними партнерами для цієї співпраці.

Пісня "ДІВ ЧИНА" — це історія про невдачі в коханні та розчарування, але також про надію на майбутнє щастя. Головна героїня, дівчина, вирішує обрати самотність після невдалих стосунків. У той же час пісня несе глибоке емоційне послання про те, що кожна жінка заслуговує на справжню любов, яка приведе до щасливого завершення. 

Музичне оформлення треку поєднує в собі енергійний стиль QUEST PISTOLS, експериментальне звучання WELLBOY та чуттєвість Parfeniuk, створюючи унікальний музичний продукт, що привертає увагу широкої аудиторії.

Трек вже доступний на всіх стримінгових платформах та готується стати одним із головних хітів цієї осені.

 



Читайте также


up