Співачка Gayara презентує відео до нової пісні «Курочка моя»

Співачка Gayara презентує відео до нової пісні «Курочка моя»

Український автор – виконавець, вокальний коуч Gayara випустила нове музичне відео на пісню про курочку.

Як зізнається сама артистка: "«Курочка моя» - це не просто трек про жіночу силу. Це музичний заклик дозволити собі бути ніжною, легкою, жіночною і чутливою. Ця пісня створена для того, щоб під час її прослуховування кожна жінка могла відчути себе не тільки сильною, але й дівчинкою, яка заслуговує на любов і турботу. Адже справжня жіночність - це не лише зовнішня краса, але й внутрішня сила, розум і здатність знати свою ціну. Ця пісня про те, що кожна дівчина повинна знати, чого вона хоче, і не погоджуватися на менше. Вона не повинна страждати чи сумувати, а має розуміти свою цінність і приймати тільки того чоловіка, який дійсно гідний її."

Музику та слова до пісні написала Gayara, згодом виступила режиссером музичного відео до пісні «Курочка моя».  Вперше артистка у своїй творчості поєднала поп - музику та реп. Сама ідея зробити з поп пісні такий собі «гламурний реп» з елементами поп - музики виникла ще  в процесі запису пісні в студії.

Курочка  - це більше ніж дівчина, загляніть глибше))

Про співачку

Gayara (справжнє ім’я Ковальук Олена) – співачка, автор пісень, переможниця телевізійного проекту «Караоке на майдані» (2007 рік), володарка Гран-прі міжнародного конкурсу «Шоу західний регіон», дипломант міжнародного вокального конкурсу «Кришталевий жайвір», магістр музичного мистецтва естрадного відділу. Екс – учасниця музичного гурту «Дана вода». Перша представлена авторська пісня - «Єдина Україна» у 2014 році та у 2018 році було представлене музичне відео до даної пісні. На той час артиста виступала під псевдонімом Melena. У 2021 році випустила дебютне відео «Я –українка» під новим сценічним іменем  «Gayara» після чого виступає під даним іменем, а також бере активну участь в благодійних концертах, зокрема у концертах для підтримки ЗСУ. В липні 2022 року презентувала сингл «What is Ukraine» на стадіоні в місті Рівне, а також розпочала співпрацю з футбольним клубом «Верес», написавши для клубу гімн «Перемога» 

У серпні 2022 році відбулась прем’єра музичного відео “Біль війни», яке заборонили для показу на ТВ через «жахливі кадри війни» в музичному відео.

Та уже в грудні 2022 року артистка випустила яскраве музичне відео «Україна переможе», а відомий український діджей написав танцювальний ремікс на пісню «Україна переможе», який взяли у свої плейлисти багато європейських діджеїв та європейських радіостанцій. В липні 2024 року Gayara презентувала новее музичне відео на пісню «Я закохалася»

Читайте также


up