Виконавець Майк Клінко випустив сольний трек «Дотик Мрії»

Виконавець Майк Клінко випустив сольний трек «Дотик Мрії»

З радістю оголошуємо про вихід нової гітарної композиції під назвою "Дотик Мрії", яка стала першою інструментальною роботою гітариста, композитора та аранжувальника гурту Diada — Михайла Клінко. Для своїх сольних проєктів Михайло використовує псевдонім Майк Клінко.

Цей короткий трек, тривалістю 1 хвилину 13 секунд, захоплює слухача своєю мелодійністю та дарує відчуття легкості та польоту.

Створення "Дотик Мрії" стало для Майк Клінко новим важливим етапом у творчому шляху. Композиція народилася з бажання передати емоції, пов'язані з пошуком і досягненням мрії. Кожен звук і акорд цієї композиції підібрані так, щоб відобразити глибину переживань і внутрішню гармонію, яку музикант прагнув донести до слухача.

"Дотик Мрії" — це глибока і ніжна композиція, яка відображає прагнення досягти нездійсненного, торкнутися мрії і втілити її в життя. Гітарне соло проводить слухача через важливість виконувати обов'язки перед собою, ставити нові цілі та досягати їх.

Композиція вже доступна на всіх провідних стримінгових платформах, і ми впевнені, що "Дотик Мрії" знайде свого слухача серед шанувальників гітарної музики.

Читайте также


up